Renee Zellweger și Colin Firth, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

renee si colin firth

Renee Zellweger și Colin Firth, cel mai nou cuplu de la Hollywood? Se pare că ziariștii de peste Ocean, cei care scriu pentru tabloide, sunt niște scenariști chiar mai efervescenți decât adevărații scenariști. Și că pentru ei, de multe ori, imaginația întrece cu mult realitatea, iar poveștile din filme ajung să fie crezute adevărul gol-goluț. Două „victime' ale prea înfierbântatelor minți și bârfitorilor de ocazie au fost și Renee Zellweger și partenerul ei din seria „Bridget Jones', Colin Firth. Cel mai probabil că exact relația romantică dintre cele două personaje a alimentat speculațiile. Iar peste asta s-a mulat ca o mănușă vestea că Firth a divorțat de Livia Giuggioli,  cea care i-a fost soție vreme de 22 de ani. Asta după ce, la începutul anului trecut, Renee s-a despărțit și ea de muzicianul Doyle Bramhall II.

În ultima sa ediție de anul trecut, revista americană specula că între Rene și Colin Firth se dezvoltă o relație romantică, bazându-se pe informațiile unei „surse de încredere'. Aceasta le-ar fi dezvăluit faptul că, după divorț, Renee a fost cea care l-a sprijinit moral și mângâiat pe Colin. Și că actrița a făcut numeroase drumuri dus-întors la Londra, pentru a-i fi alături, rămânând în casa lui timp de mai multe zile. „Întotdeauna a existat între ei o legătură puternică și o chimie evidentă, doar că amândoi se aflau captivi fiecare în relația lui', mai titrează publicația. Ziariștii mai cred că divorțul lui Colin Firth este chiar un semn că planetele se aliniază pentru ei, în sfârșit, după atâția ani, și speră ca Firth să își recunoască sentimentele pe care le are pentru Renee.

Oricât și-ar dori fanii celor doi actori să îi vadă formând un cuplu, nimic din ceea ce a aruncat tabloidul pe piață nu este adevărat, totul fiind doar o poveste falsă și ieftină. Nu există nicio dovadă că cei doi ar fi petrecut timp împreună în afara platourilor de filmare, iar de povești de dragoste nici vorbă. De altfel nu este prima dată când revistele de acest gen încearcă să țeasă basme pe marginea vieții amoroase a simpaticei actrițe. După divorțul de Doyle Bramhall II s-a scris că face eforturi să îl întâlnească pe Brad Pitt, iar în timpul filmărilor la „Bridget Joness Baby' i se pusese în spate o poveste de dragoste cu Patrick Dempsey. Ambele zvonuri au fost la fel de false, spre rușinea celor care le-au inventat.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete