Surpriza lui Cătălin Scărlătescu pentru fetița Ginei Pistol

În emisiunea „Chefi la cuțite' s-au legat prietenii frumoase între Gina Pistol și cei trei jurați chefi. Bucuria lor a fost imensă atunci când au auzit că frumoasa prezentatoare își va îndeplini un vis la care nu se mai aștepta.

„O să avem un nepoțel', a fost prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu care, de când a aflat vestea cea mare, a încercat să-i ofere colegei sale cele mai gustoase preparate, dar și multe alte momente de răsfăț.

Ce-i drept, acum chef-ul de la Antena 1 o fericește pe mămică, însă după ce fetița va veni pe lume, cu siguranță, Gina Pistol va trece pe locul doi. Până atunci, Cătălin Scărlătescu îi satisface toate poftele culinare, astfel că bucătarul i-a pregătit graviduței gogoși.

Gina Pistol este pregătită din toate punctele de vedere să devină mamă, ea a amenajat deja camera micuței și împreună cu Smiley au cumpărat toate cele necesare pentru marele eveniment.

Toți cei din jurul ei o surprind cu atenție și gesturi emoționante pentru ea și fetiță. Astfel că, Chef Scărlătescu i-a pregătit gogoși cu cremă, iar discuția dintre ei este absolut fabuloasă.

„Bontea, Dumitrescu, fiți atenți că m-am apucat să fac gogoși umplute cu cremă, că vine acum aia mică a lui Gina, nu?', a spus Cătălin Scărlătescu.

„Nu umple Scărlătescu gogoși cu cremuță pentru fiică-mea? Mai ai, mai ai, Cătălin, de umplut gogoși cu cremă până vine fiică-mea. Tu pregătește-te acolo', a fost replica Ginei Pistol, impresionată de gestul bucătarului făcut pentru ea și micuță.

GinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Gestul lui juratului nu a fost singurul de acest fel. Chiar la debutul sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite' acesta a întâmpinat-o cu un cadou.

„Cel mai frumos lucru este să încep sezonul 9 cu un cadou pentru Gina. Ea este graviduța noastră din platou, așa că trebuie să îi facem toate poftele. Am zis să îi fac niște gogoșele, pentru că sigur îi plac, și le-am pus într-o copae', a spus Cătălin.

„Vrei să-i faci cadou gogoșele?', s-a mirat chef Bontea când gogoșile colegului său.

„Băi, sunt ale Ginei, mă. Sunt gogoșile Ginei, măi. Nu știu câte mănâncă, dar e gravidă. Nu mai mâncați, că ajung cu ele jumătate', i-a „certat' pe ceilalți jurați care dăduseră năvală pe cadoul Ginei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete