Surpriză de proporții pentru Elena Marin. Cum a așteptat-o logodnicul acesteia la întoarcerea de la Survivor România 2021?

Show-ul Survivor România 2021 a luat sfârșit, iar concurenții s-au întors acasă la familiile lor. Una dintre cele mai nerăbdătoare a fost faimoasa Elena Marin care le-a dus dorul timp de șase luni cât a stat în Republica Dominicană.

Elena Marin a fost întâmpinată de cei dragi cu multe surprize, iar logodnicul ei a fost cel care a pus cireașa de pe tort.

Relația dintre Elena Marin și iubitul său a fost disputată de multe ori în cadrul emisiunii. Co-echipierii săi au acuzat-o în nenumărate rânduri de falsitate, victimizare și ipocrizie, susținând că la fel procedează și în relația conjugală.

Mulți dintre ei au declarat că faimoasa dansatoare ar sta în această relație de teama singurătății și că vârsta o împinge să accepte anumite lucruri doar pentru a avea statut de femeie la casa ei. Contrar celor spuse, ei susțin că se iubesc cu adevărat și iubirea lor este puternică.

Marți, 12 iulie, a fost ziua în care cei mai mulți dintre ei și-au revăzut persoanele dragi după o lungă perioadă de timp petrecută în Republica Dominicană. După un zbor lung de 11 ore, Faimoșii și Războinicii au făcut o escală de câteva ore la Istanbul, urmând ca ultimul zbor să fie spre casă.

Deși nu a reușit să ajungă în finală, dansatoarea Andreei Bălan s-a declarat mulțumită de experiența Survivor România. Andrei, logodnicul ei, a fost unul dintre cei mai înfocați fani și abia aștepta să o vadă. Elena Marin a postat un Story pe Instagram unde le-a arătat fanilor săi cum a așteptat-o iubitul ei.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nu doar Elena a trăit intens emoțiile revederii după atâta vreme, ci și Andrei.

„Surpriza Elenei Marin din partea logodnicului la întoarcerea din Dominicană. Deznodământul nu este cel mai important, ci experiența prin care au trecut toți și nu are pereche. Doar cei ce au fost acolo pot înțelege ce înseamnă cu adevărat Survivor.'

„…) Cel mai frumos semn este că Elena și Alin Sălăjean au fost singurii care nu au renunțat la verighetă. Asta și faptul că mai face uneori o inimioară sunt cele mai importante pentru mine. (…) Eu și familia Elenei am decis să o reprezint doar eu în ultimul timp. Ultimele apariții mi-au adus și câteva zeci de luptători care mă vor aștepta la aeroport. Ce se întâmplă pe internet ar trebui sa fie ilegal. Oamenii înjură, jignesc, fără să răspundă, fără să plătească, e inuman', a zis Andrei, potrivit Teo Show.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete