Surprinzător! Iată ce carte citește Anca Serea

Anca Serea este o femeie fericită și echilibrată. Are o familie frumoasă și numeroasă, un soț care o iubește necondiționat și șase copii minunați. Puterea ei de a face față tuturor greutăților este admirabilă și are adânci ramificații în răbdarea cu care înfruntă viața.

Cum ai descrie momentul vieții în care te afli astăzi?
Momentan suntem în plin proces de amenajare a casei în care locuim, ceea ce îmi ocupă o mare parte din timp. Acum am învățat mai mult ca oricând ce înseamnă răbdarea și am deprins abilitați pe care nu știam că le am. În rest, copiii și activitățile lor sunt prioritățile mele, apoi proiectele în care sunt implicată, și aștept cu nerăbdare perioada vacanțelor.

Ce ai schimba dacă ai putea să te întorci în trecut?
În general nu prea am regrete, iau fiecare experiență așa cum vine și încerc să învăț ceva din ea. Sunt împăcată cu trecutul și lui îi datorez' ceea ce sunt astăzi.

Ce te face fericită?
Apreciez fiecare zi și sunt recunoscătoare pentru tot ce avem. Fericirea mea ține de lucrurile simple de care sunt înconjurată: răsăritul soarelui, zarva făcută de copii, micile vacanțe, un pui de somn odihnitor, o faptă bună făcută din inimă. Toate acestea mă fac un om norocos și fericit.

Ce carte ai pe noptieră?
Cartea pe care am început să o citesc de ceva timp este „Arta subtilă a nepăsării' de Mark Manson, un ghid care ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm.

Care a fost cea mai mare surpriză pe care ți-a făcut-o viața?
Îmi este complicat să fac un clasament al momentelor frumoase însă cele mai neașteptate experiențe sunt acelea care sunt învăluite în emoții de neuitat. Pentru că sunt o fire optimistă cred că atrag întâmplări și oameni buni pentru care sunt profund recunoscătoare. Cu siguranță cele mai prețioase daruri de la viață sunt copiii noștri, „motorașele' mele care mă ajută să fiu și să devin cea mai bună versiune a mea.

Ce nu mănânci niciodată?
Nu sunt o fire gurmandă în general și asta m-a ajutat într-o oarecare măsură să-mi mențin o greutate cât de cât constantă. Niciodată nu am mâncat ciorbă de burtă și mâncare de bame:)!

De unde îți iei puterea atunci când ți-e greu?
Familia, copiii și credința mi-au fost alături în cele mai dificile momente ale vieții. Cred cu tărie că noi oamenii avem puteri nebănuite și deși am traversat și perioade foarte grele, cu răbdare și echilibru lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

Tudor Chirilă nu vrea să le ia telefoane băieților săi. Ce a observat artistul la colegii copiilor lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete