Super petrecere pentru fiica Adinei de la Heaven! Micuța a venit pe lume în urmă cu 4 luni

Solista Adina Postelnicu (40 de ani) de la Heaven a devenit pentru prima oară mamă la începutul lunii septembrie a anului trecut.

Zaynab Maria s-a născut în urmă cu patru luni, iar cântăreața și partenerul ei, artistul Glance (29 de ani), au stabilit ca micuța să fie sărbătorită weekendul trecut, mai exact pe 25 ianuarie.

Super petrecere pentru fiica Adinei de la Heaven! Micuța a venit pe lume în urmă cu 4 luni

Petrecerea a avut loc în Restaurantul Herăstrău, unde s-au adunat într-un cerc restrâns rude şi prieteni foarte apropiaţi.

„Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, așa că nu cred că vom avea. Eu am vrut o petrecere restrânsă, doar cu familia și am ajuns la peste o sută de invitați”, a mai declarat Adina, înaintea petrecerii, pentru Click!.

„Până acum am primit multe hăinuțe, lenjerie pentru ea, dar un cort pentru joacă e ceva minunat. Cred că nu va mai dormi în pătuț de-acum încolo”, a mai declarat Adina Postelnicu.

Adina nu credea că va putea deveni mamă

„În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă.

Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu, şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea.

Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă.”

Foto: Facebook

Citește și:

Din ce își vor câștiga Meghan Markle și prințul Harry existența? Cuplul s-a separat de familia regala a Marii Britanii

Mihaela Călin, experiență neplăcută cu serviciul de urgență 112, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Trecutul întunecat al lui George Burcea: a fost abuzat în copilărie. Acum a inițiat o campanie împotriva violenței domestice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete