Super petrecere în familia celei mai frumoase vedete populare. Despre cine este vorba?

Cea mai frumoasă vedetă de muzică populară, Lavinia Goste, a avut un weekend de vis. Împreună cu soțul, Marius Zorilă, artista a botezat-o pe fiica lui Florin și Ionela Toma, coleg de branșă cu ei. „Duminică a fost o zi deosebită, a fost ziua în care am botezat un îngeraș scump și mult așteptat! #AnaSanaploianu 💕Dumnezeu să o binecuvânteze! Să fiți Fericiți dragilor!', a postat artista pe conturile de social media.

Lavinia Goste și Marius Zorilă sunt încântați să-și mărească familia și oricând au ocazia să facă, acceptă cu plăcere. Pentru ei, noțiunea de familie trece oricând pe primul loc, considerând că doar un echilibru pe zona personală poate garanta succesul pe zona profesională. Cei doi artiști sunt atent implicați în creșterea și educația celor două gemene.

„Deși încă nu fac diferența între bine și rău, încercăm să le explicăm de pe acum ce înseamnă cuvântul sănătos în toate accepțiunile lui, fie că vorbim de mâncare sănătoasă sau lucruri făcute sănătos, adică pe o bază corectă. Le învățăm să fie credincioase, e foarte important pentru un copil, din punctul nostru de vedere!', povestește Lavinia Goste, în timp ce Marius Zorilă consideră că: „Credința cred că este cea mai importantă lecție pe care vrem să o transmitem fiicelor noastre: cu inima deschisă și bună, credincioasă, poți să construiești lucruri sănătoase și de durată' .

Familia de artiști pregătește ceva pentru familia din public, astfel că pe 23 aprilie, la Sala Palatului, vor pune în scenă spectacolul Inimioară cu dor mult': „După ani de muncă în slujba folclorului românesc, venim în fața dumneavoastră cu inima deschisă pe data de 23 Aprilie la Sala Palatului, într-un spectacol de zile mari Inimioară cu dor mult'🇹🇩 alături de familia noastră Valahia și invitați surpriză! Folclor la rang de artă'. Vă așteptăm în număr cât mai mare!’.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete