Cum arată bărbatul ideal pentru Geanina Ilieș? Declarația făcută chiar de prezentatoarea „Gospodar fără pereche”

Geanina Ilieș
Geanina Ilieș

Geanina Ilieș se pregătește pentru marele debut al emisiunii „Gospodar fără pereche', iar pentru asta am invitat-o să facă o evaluare în ceea ce o privește. Cum arată bărbatul ideal pentru Geanina Ilieș?

„Bărbatul ideal trebuie să mă inspire! Să fie inteligent și să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului', declară vedeta Pro TV.

În altă ordine de idei, cel mai important bărbat din viața Geaninei Ilieș este fără doar și poate, adolescentul Patrick la nivelul căruia încearcă să se alinieze pe cât poate de mult. „Cred că sunt cea mai bună mamă jucătoare de Playstation, puțini mă pot învinge! Lăsând gluma la o parte, nu sunt o mamă perfectă, dar fac tot posibilul să fiu un exemplu pentru fiul meu. Sunt extrem de grijulie, dar nu îi arăt asta lui Patrick. Nu am vrut să îl cresc restrictiv, l-am lăsat întotdeauna să-și ia propriile decizii, dar l-am urmărit din spate. Am devenit mamă la 21 de ani, uneori chiar glumim și spunem că am copilărit împreună', explică Geanina Ilieș.

Geanina Ilieș și fiul ei Patrick

La finalul discuție noastre, Geanina ne-a povestit lucruri interesante despre emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. „Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie.'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete