Sunny Beach, stațiunea parcurilor acvatice

Tinerii dornici de distracție și familiile cu copii mici în căutare de relaxare vor găsi în cochetul orășel bulgăresc, destinația ideală de vacanță, foarte aproape de casă, poziționată într-un cadru de poveste.

avantaje.Sunny Beach. 23.3.2015.BT..M.I (2)

Viața de noapte spumoasă precum valurile Mării Negre

Sunny Beach se laudă cu o fâșie lungă de nisip fin, ce măsoară aproximativ 8 kilometri. Aflată în jurul unui golfuleț cu ape limpezi, stațiunea cu peste 400 de hoteluri moderne, restaurante cochete și zone prietenoase cu cei mici, se bucură de atenția a mii de turiști veniți în căutarea vacanței perfecte.

Majoritatea turistilor care aleg Sunny Beach sunt tineri dornici de aventură. Pasionații sporturilor nautice vor putea practica aici scuba diving, schi nautic, parasailing, powerboat racing sau snorkeling. Numeroasele centre de specializare în sporturi de apă pun la dispoziția turiștilor nenumărate oportunități de a învăța să practice activitate preferată. Cursurile de înot și de scufundări sunt cele mai căutate, de asemenea pot fi închiriate și costumele specifice, la prețuri avantajoase.

Cu brațele deschise în așteptarea familiilor cu copii mici

Sunny Beach și-a câștigat pe drept statutul de 'stațiunea tinerilor', dar acest lucru nu împiedică familiile cu copii mici să își petreacă un sejur desprins din basme, în acest loc. Copii sunt primiți așa cum se cuvine, resorturile sunt diversificate, parcurile acvatice au locuri special amenajate pentru ca cei mici să se distreze bine, iar părinții găsesc aici pe lângă prețuri accesibile și servicii ireproșabile. Nici nu este de mirare că încă de la începutul lunii iunie stațiunea geme' de familii cu copii dornici de soare și relaxare.

SONY DSC

Puteți alege să vă distrați în cele patru parcuri acvatice, Action Aqua Park, Kuban Aqua Park, Caribbean Mini Aqua Park, Aqua Paradise, fiecare este decorat după diverse teme fantastice, îmbogățit cu piscine cu valuri, tobogane și zone pentru pitici.

Early Booking Sunny Beach

Hotel Ivana Palace 3*- de la 71 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber