Sună la 021.9124! eJobs te ajută să aplici corect la joburi

Zilnic la numărul scurt, lansat de eJobs pentru consiliere în carieră, sună tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, dar și persoane trecute de 40 de ani. Unii dintre aceștia s-au mai angajat prin eJobs și revin la noi cu încredere.

Tinerii care lucrează deja își doresc adesea să schimbe domeniul de activitate. Așa se explică interesul lor pentru poziții entry-level în domenii care nu au mereu legătură cu experiența lor.

Constantin A. are 24 de ani și a absolvit liceul în Pitești. A avut diverse colaborări ca mecanic timp de 5 ani, iar acum își dorește un loc de muncă stabil, cu contract de muncă. Primul pas a fost să sune la 021.9124 unde a vorbit cu una dintre colegele noastre. Avea deja cont pe eJobs, așa că Mihaela i-a completat ultima experiență în CV. Apoi au stabilit împreună domeniile de interes în funcție de care va primi joburi pe e-mail: service reparații, producție, administrație/logistică, dar și alimentație/horeca – pentru că și-ar dori și un job de chelner. Ne-a spus că pe eJobs.ro i-a atras atenția un job de customer care la un retailer important intrat pe piața din România. Prin urmare, Mihaela a aplicat cu CV-ul lui și i-a explicat cum să aplice în continuare și la alte joburi. Acum e cu un pas mai aproape de a-și găsi un loc de muncă.

Citește continuarea pe ejobs.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera