Află cât câștigă un șofer în România

Află cât câștigă un șofer în România

Șoferii sunt la mare căutare în România, atât datorită extinderii companiilor de curierat, cât și datorită introducerii serviciilor de ride-sharing precum Uber sau Taxify în câteva orașe din țară. Așadar, dacă ești pasionat(ă) de mașini și condus, și te poți vedea în spatele volanului timp de câteva ore bune în fiecare zi, atunci meseria de șofer s-ar putea să fie jobul ideal pentru tine.

În acest moment există peste 1.300 de posturi disponibile în țară pentru șoferi pe www.eJobs.ro, cea mai mare platformă online de locuri de muncă. Dacă te tentează și pe tine să aplici, iată cât poți câștiga în medie ca șofer în România:

Ce salariu are un șofer auto?

În București, dacă ai peste 3 ani experiență în domeniu, poți câștiga 2.462 lei în medie, conform Calculator salariu eJobs. Nu ai nevoie de studii universitare, iar în unele cazuri nici de diploma de bacalaureat, însă unii angajatori o cer. Diferențele salariale în funcție de nivelul de studiu sunt însă foarte mici. Salariul mediu rămâne similar cu Bucureștiul și în Moldova. În județul Iași, spre exemplu, un șofer auto câștigă în medie 2.445 lei. În județul Constanța, în schimb, unde te-ai aștepta ca salariile să crească prin prisma numărului de turiști, salariul mediu scade cu 100 de lei și ajunge la 2.360 lei.

Citește continuarea pe cariera.ejobs.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera