Sumele fabuloase pe care le vor câștiga vedetele de la Asia Express

Sumele fabuloase pe care le vor câștiga vedetele de la Asia Express

Întreaga echipă și vedetele înscrise în competiția Asia Express au plecat în week-endul trecut în Turcia, acesta fiind startul Drumului Împăraților. Marele premiu de 30.000 de euro va fi câștigat de echipa care va ajunge la destinația finală.

Echipele se luptă pentru marele premiu, însă ele nu pleacă cu mâna goală în urma participării lor pe traseele stabilite. În funcție de rezistența fiecăruia, ei vor fi remunerați.

Primul sezon al emisiunii Asia Express a fost câștigat de Ana Baniciu și Raluka. Marele premiu s-a împărțit la doi imediat după ce a fost achitat impozitul către stat, astfel că din 30.000 de euro, 4.800 au intrat în visteria statului. La doar un an de la participare, Raluka a declarat că banii s-au cheltuit extrem de rapid.

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!', a mărturisit Raluka la Antena Stars.

Cel de-al doilea sezon a fost câștigat pe brânci, la propriu de CRBL și Oase, acesta din urmă ajungând la final în cârje. Cei doi au intrat prieteni în competiție, însă s-au certat între timp. Motivul? CRBL s-a supărat că Oase s-a alăturat echipei Asia Express fără să îi zică și lui.

Echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a fost marea câștigătoare a sezonului 3. Celor doi le-a revenit suma de 12.500 de euro, însă Răzvan Fodor a declarat că adevărata sumă rămasă este mult mai mică.

„Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde: «Dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?».

E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…', a spus Răzvan Fodor pentru life.ro.

De-a lungul celortrei sezoane s-au vehiculat tot felul de sume pe care le-ar fi primit vedetele participante. Bianca Drăgușanu și sora sa ar fi primit 20.000 de euro, deși au stat cel mai puțin în concurs.

Dorian Popa afirmat, glumind sau nu, că Lora și iubitul ei și-au alimentat contul cu 100.000 de euro. Lora i-a oferit ca replică tot o glumă, spunând „Asta da! Așa e!”.

Anul acesta Connect-R și Shift, Elwira și Mihai Petre, Lidia Buble și Estera (sora ei), Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și Eliza, soția lui, Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și bloggerii Lorelei și Zarug sunt participații celei de-a 4 ediție.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete