Sumele colosale pe care le-au primit vedetele din România pentru a apărea în Playboy

Imediat după Revoluție au intrat pe piața românească mai multe publicații internaționale. În 1999, cea mai populară dintre acestea a fost revista dedicată adulților, Playboy. De atunci, multe nume celebre din showbiz-ul românesc au apărut pe copertă.

Dan Boerescu, editorul revistei Playboy din România a mărturisit câteva lucruri neștiute despre femeile care au pozat. Primul număr românesc a apărut cu Dana Săvuică pe copertă. Potrivit lui Dan Boerescu, fotografiile Danei au fost făcute de un fotograf cunoscut la Chicago. Acesta colabora cu publicația de aproximativ 30 de ani. S-au vândut atunci zeci de mii de exemplare.

„Dana Săvuică a pozat pentru numărul 1 la Chicago, în studioul regretatului Richard Fegley. Într-o pauză a şedinţei foto, a fost abordată de chitaristul lui Bruce Springsteen, celebrul Steve Van Zandt.

Acesta dădea un interviu pentru Playboy USA. A invitat-o să ia masa cu trupa la hotel. Dana a refuzat să meargă singură, fără mine. A ratat ocazia de a-l cunoaşte pe Bruce Springsteen', a declarat Dan Boerescu.

Drumul deschis de Dana Săvuică a fost deschis mai multor doamne celebre sau care au devenit celebre. Una dintre cele care au apărut pe coperta revistei a fost Andreea Antonescu, care de altfel, a fost și cel mai bine plătită. În 2001, ea a câștigat în urma pictorialului realizat suma de 30.000 de euro.

„Am negociat prima dată cu tatăl ei, Gigi Antonescu. Nu puteam vorbi cu fete sub 18 ani. Când a pozat, era majoră deja. Am facut și cu Andreea Bălan ceva, o supercopertă, dar atunci era cu cariera ei. Fostul meu adjunct a negociat tot', a mai spus Dan Boerescu.

Sume mai mici, cum ar fi 10.000 de euro, au luat Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea. Andreea Mantea a câștigat și un concurs organizat de publicație, Miss Playboy, în urma căruia a primit și alte cadouri.

Nicoleta Luciu s-a lansat în showbiz datorită pictorialelor senzaționale. Suma încasată a fost de 20.000 de euro. Bianca Drăgușanu a vrut să devină cunoscută și a fost suficient, astfel ea a pozat gratis.

Dan Boerescu și-a adus aminte și de Gina Pistol. Nu a pozat pe gratis, însă suma a fost extrem de mică.

„Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva ca sunt stelist si mi-a zis ca e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru ca mi s-a părut Marlyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari', a dezvăluit Boerescu.

Negocieri au existat la vremea aceea și cu cele mai în vogă vedete, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Dan Boerescu a dezvăluit că negocierile ar fi ajuns la 50.000 de euro, însă pictorialele nu au mai fost pe paginile revistei. Motivul este cunoscut doar de cele două dive.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete