Sumele colosale pe care le-au primit vedetele din România pentru a apărea în Playboy

Imediat după Revoluție au intrat pe piața românească mai multe publicații internaționale. În 1999, cea mai populară dintre acestea a fost revista dedicată adulților, Playboy. De atunci, multe nume celebre din showbiz-ul românesc au apărut pe copertă.

Dan Boerescu, editorul revistei Playboy din România a mărturisit câteva lucruri neștiute despre femeile care au pozat. Primul număr românesc a apărut cu Dana Săvuică pe copertă. Potrivit lui Dan Boerescu, fotografiile Danei au fost făcute de un fotograf cunoscut la Chicago. Acesta colabora cu publicația de aproximativ 30 de ani. S-au vândut atunci zeci de mii de exemplare.

„Dana Săvuică a pozat pentru numărul 1 la Chicago, în studioul regretatului Richard Fegley. Într-o pauză a şedinţei foto, a fost abordată de chitaristul lui Bruce Springsteen, celebrul Steve Van Zandt.

Acesta dădea un interviu pentru Playboy USA. A invitat-o să ia masa cu trupa la hotel. Dana a refuzat să meargă singură, fără mine. A ratat ocazia de a-l cunoaşte pe Bruce Springsteen', a declarat Dan Boerescu.

Drumul deschis de Dana Săvuică a fost deschis mai multor doamne celebre sau care au devenit celebre. Una dintre cele care au apărut pe coperta revistei a fost Andreea Antonescu, care de altfel, a fost și cel mai bine plătită. În 2001, ea a câștigat în urma pictorialului realizat suma de 30.000 de euro.

„Am negociat prima dată cu tatăl ei, Gigi Antonescu. Nu puteam vorbi cu fete sub 18 ani. Când a pozat, era majoră deja. Am facut și cu Andreea Bălan ceva, o supercopertă, dar atunci era cu cariera ei. Fostul meu adjunct a negociat tot', a mai spus Dan Boerescu.

Sume mai mici, cum ar fi 10.000 de euro, au luat Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea. Andreea Mantea a câștigat și un concurs organizat de publicație, Miss Playboy, în urma căruia a primit și alte cadouri.

Nicoleta Luciu s-a lansat în showbiz datorită pictorialelor senzaționale. Suma încasată a fost de 20.000 de euro. Bianca Drăgușanu a vrut să devină cunoscută și a fost suficient, astfel ea a pozat gratis.

Dan Boerescu și-a adus aminte și de Gina Pistol. Nu a pozat pe gratis, însă suma a fost extrem de mică.

„Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva ca sunt stelist si mi-a zis ca e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru ca mi s-a părut Marlyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari', a dezvăluit Boerescu.

Negocieri au existat la vremea aceea și cu cele mai în vogă vedete, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Dan Boerescu a dezvăluit că negocierile ar fi ajuns la 50.000 de euro, însă pictorialele nu au mai fost pe paginile revistei. Motivul este cunoscut doar de cele două dive.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete