Cătălin Botezatu, „Acasă la Măruță”. Ce a spus designerul român despre Bianca Drăgușanu și căsniciile acesteia?

Cătălin Botezatu, „Acasă la Măruță”. Ce a spus designerul român despre Bianca Drăgușanu și căsniciile acesteia?

Invitat de Cătălin Măruță în cadrul podcastului său, Cătălin Botezatu a vorbit despre căsniciile pe care le-a avut fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu.

Celebrul designer vestimentar a avut numai cuvinte de apreciere la adresa foștilor soți ai frumoasei blonde, Alex Bodi și Victor Slav.

„Da, Bianca Drăgușanu este o femeie mișto! Ea așa a fost, ea asta și-a dorit, după ce noi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum. Bianca poate să bată la ușa mea oricând pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând, din toate punctele de vedere. Victor Slav era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie viață trepidantă. Și Alex Bodi era un băiat bun. Eu l-am cunoscut, este un bărbat extraordinar', a declarat Cătălin Botezatu în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Creatorul de modă a ținut să clarifice și un aspect legat de înfățișarea Biancăi Drăgușanu, și anume că atunci când cei doi au devenit un cuplu ea nu suferise nici o operație estetică.

„Bianca are nevoie de atenție, să fie importantă, divă. Eu mă bucur pentru ea. Și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că este o mamă extraordinară. Eu am luat-o pe Bianca neoperată. Nu avea nici o operație. Pe urmă și-a făcut nasul, a slăbit, și-a pus silicoane, și le-a schimbat. Păi, dacă poate? Asta mai e și frumoasă! Toate fetele vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbații vor să… Ipocrizie', a mai precizat designerul român.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete