Suma reală câștigată de Sorin Bontea la Asia Express

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea

Sorin Bontea, unul dintre jurații „Chefi la cuțite' a dezvăluit suma pe care a câștigat-o realmente în urma participării sale la emisiunea „Asia Express'.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au mers împreună în aventura vieții lor participând la emisiunea „Asia Express 3'. Cei doi au fost extrem de uniți și au dovedit tuturor că sunt rezistenți făcând față tuturor provocărilor întâlnite acolo, astfel că au ieșit marii câștigători ai premiului de 30.000 de euro pus în joc.

În cadrul emisiunii „Chefi la cuțite', talentatul jurat a dezvăluit care a fost, de fapt, suma pe care a obținut-o. Totul a pornit de la un preparat pe care l-au primit spre degustare în cadrul emisiunii culinare, și anume ouă putrezite.

Lui Sorin Bontea i-a trezit imediat amintiri mai puțin plăcute, motiv pentru care a vorbit despre experiența trăită în Asia.

„Îmi vine așa o leșinătură!', a comentat Cătălin Scărlătescu. „Eu mâncam și plângeam, mă. Îmi curgeau lacrimile, atât de rău era! Eu lângă ăla mâncam ceapă', a replicat Sorin Bontea.

„Da, mă! Dar tu ai luat și 30.000 de euro la final', a adăugat și Florin Dumitrescu.

Acesta fiind și momentul în care Sorin Bontea a reacționat și le-a mărturisit că suma de 30.000 de euro a fost împărtiță la doi, adică jumătate din suma a luat-o Răzvan Fodor.

„Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor', a declarat Sorin Bontea.

Ce a însemnat „Asia Express' pentru Sorin Bontea?

Experienta „Asia Express' i-a schimbat modul de gândire lui Sorin Bontea și l-a făcut mult mai încrezător în forțele proprii. Celebrul bucătar a postat un mesaj senzațional în mediul online imediat după ce s-au anunțat marii câștigători.

„Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!

Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!', a fost mesajul postat de Sorin Bontea, după ce a ieșit câștigător alături de Răzvan Fodor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete