Pepe și Raluca, reacții neașteptate de ziua micuței lor

Pepe și fiicele lui

La începutul acestui an, Pepe și Raluca au încheiat o căsnicie ce părea de neatins. Cei doi au împreună două fetițe, Maria și Rosa. Deși la începutul separării lor, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și presa a scris despre numeroasele acuzații pe care și le aduceau unul altuia, cântărețul și fosta soție au revenit la sentimente mai bune și au încheiat divorțul amiabil la notar.

Recent, Pepe și Raluca au avut un eveniment important în viața lor comună. Fiica lor cea mică a împlinit șase ani, iar părinții ei i-au pregătit numeroase surprize. Una dintre ele fiind și faptul că ei au o relație de prietenie exemplară, totul pentru fetele lor.

Raluca a fost prima care i-a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia zilei ei de naștere.

„La mulți ani, inimioara mea frumoasă, puiul meu blând și bun, la mulți ani, trandafirașul vieții mele, Rosa inimii mele!!! Te iubesc, frumusețea mea, chipul meu perfect!'

Și Pepe a fost la înălțime, acesta petrecându-și întreaga dimineață cu fetele, au mâncat împreună, s-au plimbat și au petrecut timp de calitate. Surprinzător a fost faptul că Raluca a postat imagini cu micuța, etichetându-l și pe Pepe, iar acesta a distribuit pozele pe contul său de socializare.

Pepe și Raluca au reușit în scurt timp de la divorț ce alții nu reușesc într-o viață. Au dovedit tuturor că liniștea și sănătatea emoțională a fetelor lor este mai presus de orice orgolii și ambiții prostești, astfel că relația lor, în mod evident, va deveni și mai solidă chiar dacă ei doi nu mai formează un cuplu, grație micuțelor.

„Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât', a declarat Pepe despre relația din prezent cu fosta soție.

Pepe renunță la salonul de înfrumusețare

Una dintre afacerile comune pe care Pepe le avea cu fosta soție este un salon de înfrumusețare situat pe Calea Victoriei. Acesta l-a scos la vânzare la prețul de 530.000 de euro, însă până acum nu a reușit să-i găsească un nou proprietar.

„Nu l-am mai vândut însă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea', a spus Pepe, pentru Impact.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete