Suferința neștiută a lui Cosmin Stanciu: „Este greu pentru mine”

Suferința neștiută a lui Cosmin Stanciu: „Este greu pentru mine”

Unul dintre cei mai buni concurenți din show-ul de televiziune „Survivor România' este Cosmin Stanciu. Faimosul a dezvăluit pentru WOWbiz.ro secretul din spatele tatuajului pe care îl are desenat pe piept.

Multiplul campion în arte marțiale a făcut declarații legate de cea mai dificilă perioadă din viața lui. În urmă nu cu mult timp, Cosmin și-a pierdut ambii părinți, iar pentru a le cinsti memoria, ea și-a tatuat chipurile acestora pe piept.

În ciuda acestei drame, Cosmin a găsit puterea de a merge mai departe, dovedind că este un caracter puternic atunci când ia startul în probele pe care le are de trecut în competiția din Republica Dominicană.

„Mama era o fană înrăită a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine să vadă că am reușit să ajung la un show asemănător așa cum este Survivor. Din păcate, ea nu a mai ajuns sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare', a declarat Cosmin Stanciu în emisiunea „Ștafeta mixtă' difuzată la Kanal D.

„Poate mulți se întreabă ce reprezintă tatuajul meu. Am și un raspuns: mama și tata! Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot, chiar și în Republica Dominicană! În felul acesta mereu va exista cineva de acolo de Sus care va avea grijă de mine. Este greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Îi port în suflet pe părinții mei și o să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și pentru tata atunci când voi ieși învingător. Din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit', a mai spus Cosmin, care își dorește enorm să câștige competiția pentru părinții săi.

În vârstă de 33 de ani, Cosmin Stanciu este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj, unde predă cursuri de karate copiilor și adolescenților.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro