Anda Călin, gest romantic pentru Liviu Vârciu. Ce mesaj i-a transmis cântărețul?

Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit. După ce anul trecut a devenit pentru a treia oară tătic, fostul component al trupei L.A. a primit acum și dovada că relația cu Anda Călin traversează una dintre cele mai frumoase perioade de când cei doi formează un cuplu.

După ce au avut de înfruntat destule momente delicate în relația lor, care a culminat la un moment dat cu o despărțire temporară, Liviu și Anda pot spune că povestea lor de dragoste a intrat pe un făgaș normal și că acum formează un cuplu solid și fericit.

Cei doi au plecat într-o binemeritată vacanță în care se bucură pe deplin unul de celălalt și savurează fiecare moment pe care îl petrec împreună. Deși vacanțele exotice reprezintă o modă printre vedetele autohtone, Liviu și Anda, împreună cu fetița lor Anastasia, au ales să petreacă un sejur în țară, în minunata Bucovină.

Pentru a-i arăta dragostea ce i-o poartă, Anda Călin a profitat de această vacanță și i-a pregătit lui Liviu o surpriză cu iz romantic. Ea a ieșit în zăpadă și a scris acolo cu litere de-o șchioapă numele ei și al partenerului ei de viață.

Impresionat de gestul iubitei sale, artistul a filmat momentul, iar imaginile le-a postat pe contul personal de Instagram, însoțite de mesajul următor: „Când nu mai scoți femeia de mult timp din casă și o duci într-o vacanță după patru ani. Uite că nu a uitat cum mă cheamă. Bravo, bebe!'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete