Succes de milioane de euro în Dubai pentru Denisa Tănase și Mircea Brânzei, soțul ei. Ce afacere au: „A început dintr-o glumă”

Denisa Tănase a renunțat la cântat și a cunoscut succesul în afaceri. Deține mai multe magazine în multe orașe din România și străinătate în care comercializează parfumuri, iar acum, împreună Mircea Brânzei, soțul ei, au pus pe picioare o afacere în Dubai. În trei luni au înregistrat tranzacții de zeci de milioane de euro.

denisa-tanase-si-mircea-branzei-afacere-dubai-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Denisa Tănase produce și comercializează parfumuri. A început de la o investiție de 500 de euro, a avut succes, iar acum deține zeci de magazine în România și în orașe precum Valencia, Monte Carlo și multe altele.

De ceva vreme, ea nu mai locuiește în România, ci în Dubai, căci ea și soțul au o nouă afacere. Mircea Brânzei, soțul vedetei, a fost invitat la podcastul „Fain&Simplu' găzduit de Mihai Morar unde a povestit că are o afacere de imobiliare în Dubai.

În primele 3 luni din acest an, Mircea Brânzei și Denisa Tănase au reușit să vândă 150 de proprietăți imobiliare în valoare de peste 60 de milioane de euro în Dubai. „Este noua Americă. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar. A reuşit să se adapteze atât de repede, încât şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi lumea iubeşte să vină în Dubai', a declarat Mircea Brânzei, conform libertatea.ro.

Povestea de succes cu imobiliarele a început mai mult dintr-o glumă, susține acesta. „Sincer, a început dintr-o glumă. Venind cu Denisa de mai multe ori pe an aici, cu parfumurile, eram fix înainte de pandemie, la sfârşitul lui decembrie-începutul lui ianuarie şi aveam avion. Cu o seară înainte, am zis să «testăm şi noi bogăţia», să părem interesaţi de proprietăţile din Dubai, să mergem la o vizionare. Ne gândeam că nu ne puteam apropia de Dubai, unde totul e lux şi opulenţă, dar pentru români chiar e accesibil', a mai spus omul de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete