Strigător la cer! Doi bărbați acuzați că ar fi violat o tânără de 22 de ani au fost achitați pe motiv că victima era… urâtă

Doi bărbați suspectați că ar fi violat o tânără de 22 de ani au fost achitați. Se întâmplă și la alții, nu doar la noi, și anume în Italia. Aceștia au violat în anul 2015 o tânără care la acea vreme avea 22 de ani.

Bărbați acuzați că ar fi violat o tânără de 22 de ani au fost achitați pe motiv că victima era… urâtă


Conform www.theguardian.com, mărturia victimei nu a fost credibilă în fața magistraților. Aceștia au declarat că tânăra nu era deloc atrăgătoare din pricina constituției sale masculine. Cei doi bărbați care au fost găsiți vinovați de viol în anul 2016 au fost achitați în 2017. Motivarea deciziei nu a fost făcută publică decât recent, când o instanță superioară a decis deschiderea unui nou proces.

Urmare a acestei decizii, 200 de persoane revoltate de declarațiile și de decizia magistraților au protestat în fața tribunalului din localitatea italiană Ancona. Curtea de Apel din Ancona nu a luat, însă, în considerare acuzațiile, și asta întrucât femeia avea alură masculină, deci era… neatrăgătoare și necredibilă.

Protestatarii au acuzat sistemul judiciar de misoginism și au strigat Rușine!

Am citit motivarea în 2017 și, prin urmare, ne-am adresat Curții Supreme“, spune Cinzia Molinar, avocata victimei, pentru sursa citată. “Era dezgustător să citești, judecătorii au enumerat mai multe motive pentru care i-au eliberat pe agresori, iar unul dintre ele era acela că acuzații au afirmat că nu o plăceau pe fată pentru că era urâtă. Judecătorii au susținut că o fotografie a fetei a confirmat spusele tinerilor“, adaugă avocata.

Victima declară că i-au fost puse droguri în băutură

Magistrații au mai declarat că cei doi violatori o aveau trecută în agenda telefonului cu numele “Vikingul”. Victima  povestește că unul dintre tineri i-a pus droguri în băutură înainte de a o ataca. Celălalt violator păzea să nu vină nimeni. O viziune confirmată de rănile de pe trupul femeii și de prezența drogurilor în sânge. Procesul său va fi rejudecat.

Citește și

O bloggeriță de lifestyle a fost găsită moartă. Este inimaginabil unde a fost descoperit trupul acesteia

Femeia care îmbătrânește de 8 ori mai repede decât ar fi normal. Care este explicația?

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe care i-a cerut CEO-ului de la Disney să creeze o prințesă cu ochelari

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate