Spectacol caritabil pentru o fetiță greu încercată de soartă! Artiștii luptă pentru viața Andreei Miruna Flămînzeanu

Concert caritabil Andreea Miruna Flămînzeanu

Împreună putem salva o viață! Duminică, 17 martie, de la ora 16:00, în orașul Măgurele – Ilfov, va avea loc un spectacol caritabil pentru susținerea Andreei Miruna Flămînzeanu, un suflet care la doar doi ani este greu încercată de soartă. Artiștii luptă pentru viața Andreei Miruna Flămînzeanu.

De cele mai multe ori, viața ia o turnură radicală. Când destinul îi pune la încercare pe cei din jur, e de datoria noastră să le fim alături!

Revista Avantaje se alătură cu tot sufletul familiei micuței în încercarea de a-i reda acesteia șansa la viață.

Pentru a acorda măcar o fărâmă de ajutor în acest caz, artiștii de renume și-au unit forțele și organizează un spectacol caritabil pentru Andreea Miruna Flămînzeanu.

oncert caritabil Miruna Flămînzeanu

Spectacol caritabil pentru o fetiță greu încercată de soartă! Artiștii luptă pentru viața Andreei Miruna Flămînzeanu

Pe 17 martie, la ora 16:00, În Aula Facultății de Fizică din Măgurele – Ilfov vor răsuna unele dintre cele mai frumoase voci ale scenei românești. Corina Chiriac, Elena Merișoreanu, Elena Gheorghe, Marina Ghinea, Mihai Napu, Raluca Burgea sunt câțiva dintre artiștii care cred că muzica lor poate ajuta un suflet nevinovat să treacă cu bine peste acest coșmar.

Pentru că atunci când oamenii se unesc, ies lucruri minunate, evenimentul este organizat cu scopul de a o ajuta pe Andreea Miruna Flămînzeanu, un pui de om care se luptă să trăiască încă de la o vârstă atât de fragedă, să strângă banii necesari tratamentului în străinătate.

Ajutor pentru Miruna

Miruna, fetița unui angajat al Statului Major al Forțelor Aeriene Române duce o luptă cu propriul destin.

La numai doi ani, micuța Andreea Miruna Flămînzeanu a fost diagnosticată cu una dintre cele mai periculoase și mai perfide boli: leucemie.

După o luptă pentru supraviețuire în spitale din România, părinții fetiței, Iulian Gilbert și Carmen Flămînzeanu-Șain au găsit, într-o clinică din orașul italian Monza, tratamentul care ar ajuta-o pe Andreea Miruna să trăiască și să aibă o copilărie normală.

Dar veniturile modeste ale părinților suportă la limita imposibilului cheltuielile legate de spitalizările repetate.

laminzeanu-Miruna-Andreea-1

Astăzi, viața Mirunei depinde de ajutorul nostru, de implicarea noastră! E de datoria noastră să fim  alături de cei greu încercați de viață, așa că haideți să punem mână de la mână și să ajutăm un pui de om care luptă cu toate forțele să trăiască.

Donațiile se pot face în urnele amplasate pe scenă sau în contul deschis la BRD pe numele FLAMÎNZEANU-SAIN Iulian-Gilbert, număr cont: RO50BRDE410SV02022234100. De asemenea, se poate apela numărul de contact 0760 041 322 (Flămînzeanu Gilbert).

Aproximativ 1 din 1000 de copii este diagnosticat cu leucemie înainte de a împlini 19 ani, deși aceast tip de cancer este mai des întâlnit la copiii mai mici de 10 ani.

În cazul leucemiei, tratamentul se bazează pe cure sistematice cu chimioterapie împreună cu radioterapie.

 

Iulia Sandu

Foto: Facebook/Ajutor pentru Miruna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate