Scrisoarea emoționantă a unei fetițe care i-a cerut CEO-ului de la Disney să creeze o prințesă cu ochelari

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe care i-a cerut CEO-ului de la Disney să creeze o prințesă cu ochelariSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Lowrie Moore, o fetiță în vârstă de 9 ani din orașul englez Nottingham, are probleme de vedere. Conform www.thesun.co.uk, micuța iubește mult desenele animate Disney. Albă ca Zăpada, Ariel, Cenușăreasa, Rapunzel sunt personajele ei preferate.

Cu toate astea, deși le admiră mult, nu reușește să se identifice deloc cu ele. Și asta din cauza unui lucru care unora li s-ar putea părea lipsit de importanță: nicio prințesă Dinsey nu poartă ochelari.

Perfecțiunea prințeselor Disney le poate crea complexe majore fetițelor

Prințesele Disney sunt perfecțiunea întruchipată. Sunt prototipul frumuseții. Au talie de manechin și un chip angelic, cu păr lung, blond, strălucitor, adesea ochi albaștri. Aproape niciodată nu le găsești defecte fizice. Și pentru că sunt perfecte, nu au nevoie de ochelari. Iar fetițelor ca Lowrie acest lucru le creează un disconfort teribil și le dezvoltă complexe.

În sufletele fetițelor ca Lowrie, sentimentele sunt contradictorii. Se pot bucura atunci când preferatele lor ies învingătoare în fața răului, când rămân împreună cu prinții pe cai albi pe care-i iubesc, dar, în același timp, se pot întrista atunci când realizează că “perfecțiunea nu poartă ochelari” și s-ar putea panica sau ar putea deveni anxioase atunci când realizează că ele nu vor scăpa niciodată de ochelari, adică nu vor fi niciodată perfecte. Iar această credință este una greu de dus de o fetiță a cărei personalitate abia se formează.

Lowrie abia poate zări niște umbre dacă nu poartă ochelarii. Faptul că prințesele Disney nu poartă ochelari i-a creat un complex major.

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe care i-a cerut CEO-ului de la Disney să creeze o prințesă cu ochelari

Acum sunt suficient de mare pentru a-mi da seama că sunt frumoasă chiar și cu ochelari, dar mă tem că ar putea fi fetițe care să nu gândească așa ca mine” , a spus micuța. “Prințesa mea Disney preferată este Bella. Cred că ar arăta super cu o pereche de ochelari“, spune micuța. Într-un final, Lowrie a prins curaj și s-a adresat însuși CEO-ului Disney, Robert Iger. 

Am crescut cu prințesele Disney, le-am admirat tot timpul frumusețea“, spune Lowrie în scrisoarea ei. “Din nefericire, niciuna dintre ele nu poartă ochelari, ceea ce m-a făcut să cred că eu, pentru faptul că port ochelari, nu sunt așa drăguță. Sper că mă veți înțelege și, de aceea, că veți crea și o prințesă cu ochelari. N-aș vrea ca fetițele care poartă ochelari să simtă ce am simțit eu“, spune micuța de 9 ani în scrisoarea adresată lui Robert Iger.

Totodată, Lowrie a adus în discuție faptul că persoanele purtătoare de ochelari sunt discriminate: “E trist să auzi că persoanele care poartă ochelari sunt numite ciudate. Nu e corect. Existența unei prințese cu ochelari care să nu fie numită ciudată i-ar ajuta pe oameni să înțeleagă că oamenii sunt furmoți indiferent de particularitățile pe care le au.

Părinții lui Lowrie au făcut totul pentru a-i reda micuței încrederea în ea: “I-am spus mereu că la exterior este la fel de frumoasă ca la interior și că ochelarii nu au cum să schimbe lucrul ăsta. Ea e foarte amabilă, își face griji pentru alții, de asta speră că sacrisoarea ei nu va rămâne fără răspuns“, a declarat mama ei pentru www.metro.co.uk.

Citeste si

O fetiță de 9 ani a murit după ce a mâncat o înghețată. Ce s-a întâmplat?

Doi părinți vegani şi-au înfometat copilul de cinci luni

O tânără a rămas paralizată după ce şi-a făcut un piercing în nas

Sursa foto: pagina de facebook a lui Cyrilyn Moore, mama lui Lowrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate