Strănepoata legendarului Pierre Guerlain creează astăzi parfumuri-capodopere

Patricia Nicolai este strănepoata legendarului Pierre Guerlain și cea mai experimentată stea a parfumeriei de nișă. Colecția de parfumuri Parfums de Nicolai este echivalentul haute couture în modă, unde viziunea designerului este exprimată liber, fără restricțiile de marketing în masă. Simțul excelent al compoziției este semnul ei distinctiv.

Din 1989, NICOLAÏ a reușit să facă parte din cele mai bune mărci franceze de parfumuri. NICOLAÏ și-a construit reputația pe calitatea excepțională a parfumurilor sale și este unul dintre rarele mărci care integrează totul, de la procesul de creație, la achiziționarea celor mai bune esențe naturale și la producție.

Patricia de Nicolai a fost prima femeie care a primit premiul celui mai bun parfumier international de la Societatea franceza de parfumieri. Elegantele creatii Parfums de Nicolai sunt capodoperele productiei de parfumuri contemporane franceze create cu un gust impecabil!

Ultima creație Nicolai Parfumeur Createur “Caravanserail” Intense a ajuns în România

Elegantele creații Parfums de Nicolai sunt capodopere ale producției de parfumuri contemporane franceze, create cu un gust impecabil și nici de această dată lucrurile nu sunt mai prejos. Vizitele multiple ale Patriciei de Nicolai în Orientul Mijlociu, presărate cu ospitalitatea și simțul primitor al culturii arabe, au dat naștere primului parfum gurmand lemnos al casei Parfums de Nicolai.
În Evul Mediu, un caravanserai era un han în Orientul Mijlociu, unde călătorii pe rutele Mătăsii și Mirodeniilor obișnuiau să se odihnească după călătorii lungi și grele. Era un loc sigur unde obișnuiau să facă comerț și să obțină informații despre lume. A fost un loc de ospitalitate și aceasta este într-adevăr caracteristica noului parfum Nicolai.
 'O legătură între mai multe meleaguri, Caravansérail Intense este o escală la intersecția drumurilor cafelei și condimentelor. Un sit istoric al ospitalității, nu departe de deșerturile aride, exploratorii pionieri și sufletele călătoare sunt întâmpinate de o cafea tradițională fierbinte, captivantă, ale cărei vârtejuri dezvăluie fațetele proaspete ale semințelor de cardamom. Notele fructate și dulci sporesc acest amestec divin presărat delicat cu scorțișoară și cuișoare, în timp ce un duo de paciuli și lemn de santal oferă o intensitate lemnoasă. În cele din urmă, puternica furtună de nisip, ce include note de ambră uscată evidențiază imortelle, vanilie și boabe de tonka.'
 Note de vârf: cafea, prune, zmeură
Note de mijloc: cardamom, cuișoare, scorțișoară, paciuli, lemn de santal
Note de bază: ambră, vanilie, boabe de tonka, immortelle
 
Creațiile casei Nicolai sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București 50ml Artistic Fragrance Bar și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Frumusete