Ştii să aplici corect fondul de ten? Iată 4 paşi esenţiali!

Ştii să aplici corect fondul de ten? Iată 4 paşi esenţiali!

essentials_marchapril_2014-747_R

Când este folosit ca la carte şi completat cu alte produse de bază, fondul de ten iţi scoate in evidenţă cele mai frumoase trăsături.

1.Foloseşte-ţi degetele pentru a-ţi puncta cu fond de ten obrajii, nasul, fruntea şi bărbia, astfel încât să marchezi cele mai importante zone ale feţei.

1

2. Cu ajutorul unei pensule, întinde fondul de ten prin mişcări circulare, astfel încât fondul de ten să nu se strângă între liniile fine ale feţei.

2

3. Aplică un corector sub ochi, pe zonele pătate, în jurul nărilor şi pe bărbie, pentru a estompa cât mai bine orice urmă de roşeaţă.

essentials_marchapril_2014-668_R

4. La final, aplică un strat foarte fin de pudră translucidă, pentru a estompa din strălucire. Cea mai importantă este zona T: frunte şi nas, astfel că obrajii îşi păstrează culoarea naturală.

4

CARE ESTE URMĂTORUL FOND DE TEN PE CARE-L ALEGI?

BB CREAM

BB_Cream_Matte_Light_EU_R_ISO39L

Rimmel BB Cream Matte, 29,90 lei, acoperă tenul aşa cum trebuie, dar lasă pielea să respire; e perfect pentru o uniformizare naturală.

FOND DE TEN

Maybelline Better Skin pack

Better Skin, de la Maybelline NY, 36,99 lei, promite 16 ore de acoperire perfectă şi o îmbunătăţire a tenului în 3 săptămani.

COMBINAŢIE

Sephora big_easy_tube_no_reflection_RGB

Big Easy, de la Benefit, 178 lei, este noutatea acestei primăveri: oferă o acoperire mai bună decat un BB Cream, însă are o textură mai uşoară decat un fond de ten.

FOND DE TEN

Vichy TEINT Fluide

Teint Ideal, de la Vichy, 90 lei, este un fond de ten iluminator, pentru o piele care emană naturaleţe. Crema este îmbogăţită cu vitamina C, vitamina E şi un agent revitalizant, care protejează pielea de oxidare.

PUDRĂ

poudre universelle compacte CHANEL

Poudre universelle compacte, 215 lei, Chanel, asigură o finisare impecabilă a tenului. Aplicată peste fondul de ten, pudra compactă oferă o strălucire discretă tenului, datorită pigmenţilor de strălucire.

FOND DE TEN

L'Oreal Infallible

Infallible, de la L’Oreal Paris, 69,99 lei, este un fond de ten rezistent la transfer, care rămane pe piele timp îndelungat, chiar şi până la 24 de ore, asigurandu-i acesteia prospeţime.

PE ALESE!

Astfel de produse funcţionează foarte bine şi separat, dar şi împreună Primer – o cremă hidratantă care netezeşte pielea, estompează liniile fine şi asigură o rezistenţă îndelungată a fondului de ten.

CC Cream – este un primer dintr-o categorie superioară, care funcţionează foarte bine atunci când trebuie să acoperi urme de roşeaţă sau alte pete inestetice care ies în evidenţă.

BB Cream – cunoscută şi ca beauty balm, este o cremă colorată care hidratează, acoperă şi dă strălucire tenului.

Autor: Cătălina Ioancea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete