Ștefan Stan, decizie neașteptată în legătură cu familia sa: „Vor pleca de lângă mine definitiv”

Ștefan Stan se poate considera un bărbat împlinit. Acesta are o frumoasă familie alături de soția sa și cele două fetițe. Mezina a fost botezată recent, iar acum cântărețul a luat o decizie neașteptată în legătură cu ele.

Ștefan Stan și Simona sunt foarte uniți și sunt hotărâți să facă orice este necesar pentru binele familiei și al fetițelor lor. Motiv pentru care soția cântărețului și cele două micuțe se vor muta din România, iar el va face naveta ori de câte ori va fi nevoie.

„După cum spuneam, urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră, așa că toată asta cu tot timpul meu liber o să intervină de săptămâna viitoare pentru că fetele vor pleca de lângă mine definitiv și o să fac eu naveta între locul unde se vor duce ele și acasă. Nu știe nimeni, este o nouă schimbare majoră, deloc fericită. Totuși, pentru viitorul lor, consider că România nu este ceea ce trebuie.

Suntem foarte uniți, putem lua decizii de genul acesta. Indiferent de cât de grea ar fi distanța între noi doi (n.r. – el și soția sa), consider că, la urma urmei, există avioane, mă urc într-un avion, merg la ele, stau 3-4 zile, mă întorc înapoi și îmi fac treburile', a declarat Ștefan Stan pentru Ego.ro.

Ștefan Stan a făcut furori cu talentul lui la „Vocea României’. Pasiunea pentru muzică l-a făcut unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Pe lângă această meserie, el recunoaște că mai produce bani și atunci când joacă poker, mai ales în perioada pandemiei când concertele au fost restricționate. Până în prezent, artistul a câștigat 30.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete