Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, prima apariție de la nașterea fiului lor Alexandru. Artista are o siluetă de invidiat!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În luna mai a anului acesta, Lavinia Pîrva și artistul Ștefan Bănică Jr. au devenit părinții unui băiețel, Alexandru (6 luni).

Miercuri seară, 13 noiembrie, cuplul a participat la primul eveniment monden de la nașterea fiului lor.

Deși în perioada sarcinii, Lavinia a luat mai multe kilograme, la scurt timp de la venirea pe lume a micuțului, artista și-a recăpătat silueta dinaintea sarcinii.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, prima apariție de la nașterea fiului lor Alexandru. Artista are o siluetă de invidiat!

A slăbit spectaculos, dar mărturisește că mai are de dat jos aproape trei kilograme pentru a ajunge la greutatea dorită.

Alexandru Bănică a împlinit 6 luni pe 13 noiembrie. „Astăzi este o zi importantă pentru mine.

Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare. Este ager, haios și cred că este și foarte talentat.

Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea.

Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!”, a scris Lavinia Pîrva, alături de o imagine cu micuțul publicată pe Instagram.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Lavinia și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în Bulgaria

Lavinia și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în Bulgaria, în urmă cu doi ani, iar alături le-au fost doar câțiva membri de familie și cei mai apropiați prieteni.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta).

În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat

Cununia religioasă a fost făcută în România. Am avut și două dimnișoare de onoare, prietenele mele.

Nașii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuți publicului, nu sunt artiști”, a declarat Lavinia Pîrva, anul trecut.

Artistul mai are alți doi copii, o fiică și un fiu, Ana Violeta și Radu Ștefan

În plan personal, între anii 1997 și 1999, Ștefan Bănică Jr. a mai fost căsătorit cu prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu.

Apoi, pentru o vreme, cântărețul a format un cuplu cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, un fiu, Radu Ștefan (17 ani).

Fostul cuplu s-a despărțit în anul 2005. În ianuarie 2006, Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Andreea Marin.

Pe 15 decembrie 2007, fetița cuplului, Ana Violeta (12 ani), s-a născut.

În octombrie 2013, Ștefan și Andreea au divorțat. Celebrul artist formează în prezent o familie alături de cântăreața Lavinia Pîrva, mama ultimului său fiu, Alexandru.

Foto: Libertatea / Instagram

Citește și: 

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. vrea să îi calce pe urme celebrului său tată! Ce părere are artistul despre asta?

Drama prin care a trecut Ștefan Bănică Junior. Și-a pierdut fratele când acesta avea doar 26 de ani într-un tragic accident rutier

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva și-au botezat fiul. Când a avut loc, de fapt, evenimentul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete