Ștefan Bănică jr. și Emilia Popescu se transformă în Gheorghe Dinică și Gabi Luncă la „Te cunosc de undeva!”: „Acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după nişte ani”

În Ajunul Crăciunului, telespectatorii Antena 1 vor trăi magia sărbătorii într-o ediţie specială a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată de la ora 20:00. 6 cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol vor aduce pe scena emisiunii un regal al transformărilor spectaculoase.

Cuplul de artişti care va încununa întreaga seară va fi format din Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, invitaţi speciali ai ediţiei de Crăciun, cei doi marcând astfel o revenire spectaculoasă în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică. Aceştia vor aduce un omagiu unor mari artişti ai scenei româneşti, Gabi Luncă şi Gheorghe Dinică.

Juraţii, prezentatorii şi concurenţii ediţiei speciale i-au aplaudat în picioare, la scenă deschisă: „Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!', a declarat Aurelian Temişan, iar Pepe a completat: „Sunteţi geniali! Ne-am uitat ca la televizor!'. „Sunteţi fabuloşi împreună, minunaţi!', a spus şi Andreea Bălan, în vreme ce Emilia Popescu le-a dezvăluit: „Pentru noi e o mare bucurie să fim aici, în această seară, căci acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după …nişte ani!'.

stefan-banica-emilia-popescu_5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Întregul moment oferit în seara de Ajun telespectatorilor Te cunosc de undeva!, dar şi transformările spectaculoase ale celor şase cupluri de artişti ai ediţiei vor putea fi urmărite sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la 20:00, la Antena 1. Atmosfera de poveste va continua de la 23:55, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun 2022 al lui Ștefan Bănicã. Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete