Jorge și soția Ramona au ajuns la psiholog, după ce s-au despărțit de mai multe ori: „Și recent am fost, lucrăm în continuare”

Jorge și Ramona Prodea, soția lui care e mai mare cu 10 ani decât el, au împreună o căsnicie fericită de mai bine de nouă ani de zile. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, ei au întâmpinat și probleme în cuplu, s-au despărțit și au ajuns la psiholog.

Cu ajutorul specialistului au trecut peste problemele în relație și s-au împăcat. „Nu am fost la un pas de despărțire, noi chiar ne-am despărțit de câteva ori. Am ajuns la consiliere, am ajuns la psiholog și separat ,și împreună.

Da, și e normal să facem asta, chiar și după am mai fost și recent am fost, lucrăm în continuare, amândoi avem psiholog pentru că vrem să devenim mai buni', a spus Jorge pentru impact.ro.

jorge-si-sotia-ramona-despartiti-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De 9 ani sunt împreună

În anul 2013, Jorge și Ramona Prodea au devenit soț si soție. Anii au trecut, ei și-au întemeiat o familie frumoasă, căci sunt împreună și părinții unui băiețel, ai lui David. În august, cu ocazia aniversării a 9 ani de căsătorie, Jorge i-a scris o poezie de dragoste soției.

„De 9 ani, /De câte ori sufeream și mă lua nebunia,/Mă liniștea soția! /De câte ori mă pierdeam și mă apucă blasfemia, /Mă îndrumă soția! /Când voiam altceva’ și mă apucă xenofilia, /Se reinventa soția! /Când eram nervos și mă apucă sfădălia, /Mă calmă soția!

Când exageram și mă lua megalomania, /Mă potolea soția! /Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, /Mă pondera soția! /Când alții ne bârfesc căsătoria, /Rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, /De 9 ani! /La mulți ani, Pisoi!’, a transmis el pe rețelele de socializare.

A recunoscut că a înșelat-o

În primăvara acestui an, Jorge a recunoscut într-un interviu că la începutul relației a înșelat-o pe Ramona Prodea. „Înainte să ne căsătorim, am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins! O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea’, a spus Jorge, acela fiind și momentul în care s-au împăcat.

Tot el a explicat cum a decurs perioada în care el și Ramona se certau, chiar se și despărțeau. „Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat. Prietenia noastră și parteneriatul nostru de business au fost mult mai importante la început, pentru ca apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de vârstă, de mentalitate, de la faptul că scăpasem dintr-o căsnicie și nu îmi doream relație stabilă.

Însă, încetul cu încetul, am văzut răbdarea Ramonei, iar răbdarea ei cu mine este Premiul Nobel, fiindcă ea de la an la an a fost alături de mine, indiferent ce s-a întâmplat, iar experiențele trăite de noi doi nu mai vreau să le trăiesc cu altcineva, pentru că relația noastră a evoluat extraordinar. Nașterea lui David ne-a unit și mai tare, și felul în care fetele s-au dezvoltat ne-a întărit relația și familia’, a spus el pentru VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete