Ștefan Bănică Jr., declarații emoționante despre relația cu tatăl său

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Partenerul Laviniei Pîrva, în vârstă de 53 de ani are o carieră de peste 30 de ani, activând în mai multe domenii, cum ar fi actoria, televiziune și muzica.

Dincolo de aspectul profesional, Ștefan Bănică Jr. este și un bărbat împlinit. Acesta are o familie superbă și trei copii frumoși. Tot ceea ce a realizat în viață este datorită muncii sale, dar și a principiilor pe care le-a primit de la nimeni altul decât regretatul său tată, Ștefan Bănică.

Artistul le-a mărturisit fanilor că a primit de la părintele său numeroase sfaturi care l-au ajutat să vadă obiectiv viața și să prețuiască munca celor din jur. El și-a adus aminte un dialog pe care l-a avut cu marele artist Ștefan Bănică atunci când era foarte tânăr și urma să joace în filmul „Liceenii'. Partenerul Laviniei Pîrva și-a expus părerea asupra unei interpretări a unui actor, spunându-i tatălui său că i s-a părut cam slab, iar acesta i-a zis că ar fi mai bine să-și țină părerile pentru el, mai ales că nici nu a plătit bilet ca să intre la acel film.

„Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind, i-am spus: ‘Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab. Era un film românesc. Tata tace. Apoi spune: ‘Ai fost la film… ai plătit bilet?.

Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică! ‘Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea', a spus Ștefan Bănică Jr. invitat într-o emisiune tv.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Același subiect a fost abordat din nou imediat după ce a jucat în „Liceenii'. Potrivit celor spuse de Ștefan Bănică Jr., știa deja din ce unghi să abordeze viața și cât de dificil este să îți împlinești un vis.

„Au trecut anii și am făcut „Liceenii’. Am vorbit din nou cu tata. „Auzi, rămân la aceeași părere, dar acum ai dreptul să vorbești’, mi-a spus el. Am înțeles atunci cum merg lucrurile când vrei să pui cărămidă peste cărămidă și să faci o construcție. O clădire nu începe cu etajul întâi, începe cu parterul', a mai spus el.

Toate învățămintele primite le-a transmis și fiului său, Radu Ștefan Bănică. Acesta le calcă pe urme și deja este un artist cunoscut care a reușit să intre în inimile românilor. Relația dintre cei doi este una excepțională, iar Radu a declarat mereu cât de mândru este să poarte acest nume.

„Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume.', a declarat Radu Ștefan Bănică, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete