,,Sta si in puterea noastra sa schimbam ceva in bine,,

,,Sta si in puterea noastra sa schimbam ceva in bine,,

A terminat facultatea in 1990, iar din 1992 s-a specializat in chirurgie oftalmologica.

A înteles ca, spre deosebire de chirurgia generala, cea oftalmologică nu necesita integrarea intr-un sistem atât de complex, asa incat ofera posibilitatea dezvoltarii profesionale cu un mai mare grad de independenta.

A infiintat, impreuna cu sotul ei, dr. Cristian Moraru, medic primar oftalmolog, Centrul Oftalmologic OCULUS, unde lucreaza cu cele mai avansate tehnici.

Si pentru ca valoarea sa profesionala si stiintifica e recunoscuta pe plan mondial, a sustinut si continua sa participe la operatii demonstrative live. Imaginati-va un amfiteatru in care sute de specialisti urmaresc transmisiunea directa prin satelit a unei noi proceduri chirurgicale, a unui caz deosebit sau cu folosirea unor materiale noi. Si s-a întâmplat asta In Italia, Suedia, Germania, Spania, Austria, Franta.

„De asta sunt chiar mandra. Nu e putin lucru sa ai siguranta in operatie si sa explici in acelasi timp, cand stii ca te privesc sute de oameni.“

In paralel, Ozana Moraru se implica in cealalta afacere a familiei, Clubul Equestria din Tancabesti, langa Bucuresti, o afacere curajoasa pentru o tara care nu are traditia echitatiei.

Act de caritate pentru cei lipsiti de posibilitati: operatii gratuite.

Selectia cazurilor este facuta de Dr. Cristian Moraru, care viziteaza personal camine de batrani. Au fost operati batrani orbi din cauza cataractei.

Programul cu UNITER, destinat actorilor pensionari, s-a extins si la alte categorii de angajati, carora salariile mici nu le permit sa plateasca.

Autor: Mihaela Serea

Foto: Armand Ionescu

Vezi si Afacerea ta proprie, in franciza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate