,,Sta si in puterea noastra sa schimbam ceva in bine,,

A terminat facultatea in 1990, iar din 1992 s-a specializat in chirurgie oftalmologica.

A înteles ca, spre deosebire de chirurgia generala, cea oftalmologică nu necesita integrarea intr-un sistem atât de complex, asa incat ofera posibilitatea dezvoltarii profesionale cu un mai mare grad de independenta.

A infiintat, impreuna cu sotul ei, dr. Cristian Moraru, medic primar oftalmolog, Centrul Oftalmologic OCULUS, unde lucreaza cu cele mai avansate tehnici.

Si pentru ca valoarea sa profesionala si stiintifica e recunoscuta pe plan mondial, a sustinut si continua sa participe la operatii demonstrative live. Imaginati-va un amfiteatru in care sute de specialisti urmaresc transmisiunea directa prin satelit a unei noi proceduri chirurgicale, a unui caz deosebit sau cu folosirea unor materiale noi. Si s-a întâmplat asta In Italia, Suedia, Germania, Spania, Austria, Franta.

„De asta sunt chiar mandra. Nu e putin lucru sa ai siguranta in operatie si sa explici in acelasi timp, cand stii ca te privesc sute de oameni.“

In paralel, Ozana Moraru se implica in cealalta afacere a familiei, Clubul Equestria din Tancabesti, langa Bucuresti, o afacere curajoasa pentru o tara care nu are traditia echitatiei.

Act de caritate pentru cei lipsiti de posibilitati: operatii gratuite.

Selectia cazurilor este facuta de Dr. Cristian Moraru, care viziteaza personal camine de batrani. Au fost operati batrani orbi din cauza cataractei.

Programul cu UNITER, destinat actorilor pensionari, s-a extins si la alte categorii de angajati, carora salariile mici nu le permit sa plateasca.

Autor: Mihaela Serea

Foto: Armand Ionescu

Vezi si Afacerea ta proprie, in franciza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate