Spune-ne cine o să fie pe coperta Avantaje şi poţi câştiga un set de cosmetice!

Daniela Vasilescu are 35 de ani şi este profesor. Locuieşte în Bucureşti şi este căsătorită. Îi place să călătorească, să joace tenis şi să citească mult.

Spune despre ea că este sociabilă, deschisă la nou şi preocupată de ceea ce se întâmplă nou.

Dana Vasilescu

Andreea Maria Bucur are 29 de ani şi este de profesie psiholog. Andreea locuieşte în Bucureşti şi nu este căsătorită.

În prezent, lucrează ca HR Project Manager, pentru o bancă. Îi place să călătorească, să facă sport şi adoră pantofii şi parfumurile.

Cătălina Chingaru are 29 de ani şi este analist servicii client. Cătălina este căsătorită, iar de câteva luni are un bebeluş.

Îi place să tricoteze tot felul de lucruri pentru copilaşi, iar din acest an are un blog cu sfaturi şi informaţii utile pentru mămici.

Catalina Chingaru

Claudia Diaconu are 39 de ani, locuieşte în Bucureşti şi este economist. Are un băiat de 13 ani pe care îl creşte singură şi are o fire optimistă.

Se mândreşte cu studiile de master în contabilitate, audit financiar şi management pentru sistemul sanitar public.

Claudia Ionescu are 33 de ani şi este redactor la o editură de carte, din Bucureşti. A participat la câteva castinguri pentru reclame şi filme.

De asemenea, a jucat într-o piesă de teatru, în spoturi publicitare şi a avut figuraţii speciale.

Cosmina Trifu are 28 de ani, locuieşte în Giurgiu şi este ofiţer bancar. Adoră dansul, desenul, plimbările în natură, în locuri mai puţin aglomerate.

 Jeni Alexandra Ion are 25 de ani şi este operator calculator. ,, În ciuda deficienţei de auz, nu am încetat niciodată să sper, să îmi doresc să ajung un fotomodel. Ador castingurile, pentru că îmi dau încredere în mine şi curaj să continui să visez,, spune Jeni.

Gabriela Popa are 49 de ani şi este pensionară. Gabriela este căsătorită şi are o fiică.

,,Sunt o femeie obişnuită. Deşi în profesie am avut rezultate bune, tot o simplă pensionară am ajuns. Am născut, m-am căsătorit, am divorţat, m-am recăsătorit. Îmi iubesc soţul şi fiica, îmi îngrijesc părinţii, sunt sprijinul surorii. Aştept răbdătoare să cresc nepoţi şi până atunci mă ocup de căţel. Câte femei nu sunt ca mine?,, spune Gabriela

Georgiana Balaban are 25 de ani, locuieşte în Bucureşti şi este analist marketing. ,, Am descoperit că îmi place să gătesc, să dansez, să citesc o carte bună,, spune Georgiana.

Ioana Radu are 22 ani şi este masterand în Bucureşti. Îi place să asculte muzică, să citească şi să facă plimbări prin parc.

Ca stil vestimentar, preferă unul lejer şi feminin.

Ionela Sotir are 25 de ani, locuieşte în Bucureşti şi este coafeză. Este pasionată de tot ce ţine de frumuseţe, aşa că a privit cu un ochi critic tot procesul transformării de stil.

Ionescu Ileana are 35 ani şi este expert economist în management. Ileana este căsătorită şi are două fetiţe, despre care spune că sunt cel mai important proiect al familiei.

,,Îmi plac simplitatea, nobleţea, creativitatea, dorinţa de a fi mai bun şi de a-i ajuta pe ceilalţi. Toate mă definesc ca om şi încerc să transmit aceste valori celor două prinţese ale mele,, spune Ileana.

Ana Maria Amelia Ciufu are 27 de ani, este recent căsătorită şi lucrează Bucureşti.

Este trainer într-o instituţie financiar bancară, pentru care a conceput şi o revistă internă dedicată angajaţilor, în care abordează teme de interes general: modă, frumuseţe, călătorii, horoscop, timp liber.

Adelina Boboc are 24 ani şi este redactor de ştiri la Radio România.

Adoră să facă sport şi aerobic, îi plac rochiile ultra feminine, destinaţiile de călătorie exotice, dar şi agitaţia metropolelor.

Adina Helen Ball are 35 ani şi este Specialist Suport Banca Assurance. Locuieşte în Ploieşti, este căsătorită şi are un băiat de 8 ani.

Cei trei merg împreună cu căţelul lor la plimbare în parc, cu rolele sau bicicleta. A participat la Crosul Casiopeea destinat strângerii de fonduri pentru lupta împotriva cancerului la sân.

Alexandra Lazăr are 18 ani şi este fashion blogger.

Alexandra Locuieşte în Giurgiu, iar pe lângă activitatea de blogger este coordonator judeţean al Fundaţiei EYP România (Parlamentul European al Tinerilor Români).

Alice Izina are 37 de ani şi este project manager.

,,Îmi place să fiu un om de valoare şi nu neapărat unul de succes. Visul meu a fost să am o viaţă de familie, un soţ, copil şi o viaţă liniştită. Acum le am – soţul şi fiul meu de 9 ani sunt centrul vieţii mele,, spune Alice.

Ana Maria Surlică are 19 ani şi este studentă. Locuieşte în Bucureşti şi este foarte atentă şi exigentă la cosmeticele pe care le foloseşte, în special cele folosite pentru îngrijirea feţei şi machiaj.

Este de părere că nu există trucuri în make-up care să producă o schimbare radicală.

Maria Anghel are 33 de ani şi este economist. Maria este căsătorită şi locuieşte în Bucureşti. Îi place stilul de viaţă activ, cu multă mişcare: plimbare, înot, ski, mers cu bicicleta.

,,Ca destinaţii de călătorie prefer vara marea, iar iarna muntele. De obicei în ţară, dar am vizitat şi Bulgaria, Turcia, Grecia,, spune Maria.

Laura Bodnaraş are 23 de ani, este studentă la ASE şi locuieste în Clinceni, Ilfov. Despre ea spune că ,,prefer sportul în weekend, plimbările cu bicicleta, drumeţiile, înotul,,.

Luiza Lefter are 26 ani si este referent marketing si PR. ,,Cu un job atât de solicitant ca al meu, îmi place să îmi relaxez mintea şi sufletul făcând fotografii, citind, având grijă de imaginea mea.

Prefer stilul casual elegant, dar am în garderobă rochii în culori nude, fuste stretch, pantofi roşii cu toc,, spune Luiza.

Macrina Bleoţu are 57 de ani şi este inginer. Este căsătorită, locuieşte în Bucureşti şi are o fiică, Adina, doctorand la Veneţia, de care este foarte mândră.

,,Practic în fiecare dimineaţă de la 7.00 la 9.00 mersul alert pe Kiseleff, Parcul Herastrău şi fac gimnastică pe aparatele din parc,, spune Macrina.

Mădălina Bonea are 27 de ani şi este coordonator marketing. Îi place să facă sport, să iasă cu prietenii, să meargă la teatru sau la cinema.

Crede că la baza frumuseţii stau o alimentaţie sănătoasă şi multă mişcare.

Mădălina Pavel are 27 de ani şi este economist. ,, Apreciez lucrurile care mă fac fericită şi îmi aduc un plus de confort.

Sunt convinsă că frumuseţea vine şi din interior, aşa că am grijă ce mănânc şi fac mult sport,, spune Mădălina.

Verginia Constantinescu are 53 de ani şi este funcţionar la Spitalul Militar. Verginia este căsătorită, are un copil şi este sufletul gospădăriei de care are grijă.

,,Îmi place să gătesc, să fac toate cumpărăurile pentru casă şi în felul acesta o ajut şi pe fiica mea, care locuieşte cu mine şi care, având un serviciu foarte solicitand, nu mai are timp şi pentru casă. Cred că în spatele fiecărei femei de carieră e o mamă care o susţine cu totul,,

Constanta Penverne are 55 de ani şi lucrează într-o companie multinaţională în Bucureşti. Îi place muzica clasică şi găteşte cu pasiune. Este veselă, tonică, optimistă şi gata să încerce ceva nou.

Adoră culorile calde, pastelate, pe principiul ,, nu e realitatea cotidiană destul de cenuşie, de ce să purtăm culori cernite?”

Cristina Elena Ungureanu are 44 de ani şi este specialist în Resurse Umane. Are un băiat de 14 ani, a fost încântată de această transformare de stil.

,,Mi-a plăcut căldura şi naturaleţea echipei datorită cărora nu am avut emoţii şi m-am simţit foarte bine,,.

Daniela Diţoiu are 32 de ani, este căsătorită şi mama a două fetiţe. Daniela este licenţiată în ştiinţe economice şi psihologie, iar ultima ei specializare s-a transformat într-o pasiune.

Florentina Băjenaru are 28 de ani şi este marketing manager. Este pasionată de marketing, în special de domeniul online şi se află în plin proces de reconversie profesională.

Adoră concertele, moda şi shoppingul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate