Care crezi că o să fie pe coperta Avantaje?

Verginia Constantinescu are 53 de ani şi este funcţionar la Spitalul Militar. Verginia este căsătorită, are un copil şi este sufletul gospădăriei de care are grijă.

,,Îmi place să gătesc, să fac toate cumpărăurile pentru casă şi în felul acesta o ajut şi pe fiica mea, care locuieşte cu mine şi care, având un serviciu foarte solicitand, nu mai are timp şi pentru casă. Cred că în spatele fiecărei femei de carieră e o mamă care o susţine cu totul,,

Verginia Constantinescu

Constanta Penverne are 55 de ani şi lucrează într-o companie multinaţională în Bucureşti. Îi place muzica clasică şi găteşte cu pasiune. Este veselă, tonică, optimistă şi gata să încerce ceva nou.

Adoră culorile calde, pastelate, pe principiul ,, nu e realitatea cotidiană destul de cenuşie, de ce să purtăm culori cernite?”

Constanta Penverne

Cristina Elena Ungureanu are 44 de ani şi este specialist în Resurse Umane. Are un băiat de 14 ani, a fost încântată de această transformare de stil.

,,Mi-a plăcut căldura şi naturaleţea echipei datorită cărora nu am avut emoţii şi m-am simţit foarte bine,,.

Daniela Diţoiu are 32 de ani, este căsătorită şi mama a două fetiţe. Daniela este licenţiată în ştiinţe economice şi psihologie, iar ultima ei specializare s-a transformat într-o pasiune.

Florentina Băjenaru are 28 de ani şi este marketing manager. Este pasionată de marketing, în special de domeniul online şi se află în plin proces de reconversie profesională. Adoră concertele, moda şi shoppingul.

Roxana Dinu are 37 de ani şi este economist. Roxana este căsătorită şi are o fetiţă de 3 ani, care îi ocupă aproape tot timpul liber.

Vezi alte şase finaliste

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate