Eminem, tată mândru! Cum arată fiica de 25 de ani a celebrului rapper?

Fiica lui Eminem a devenit s-a transformat într-o adevărată divă sexy! Ea a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare cu o ținută spectaculoasă. Hailie Jade Mathers a împlinit 25 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în ziua de Crăciun.

Hailie a apărut în videoclipurile tatălui său. Acum mult timp, Eminem scotea piesă după piesă, iar muzica lui se auzea în întreaga lume. Acum, micuța lui a împlinit 25 de ani, iar rochia neagră, mulată și fără bretele i-a lăsat uimiți pe fanii săi de pe Instagram.

Cu peste două milioane de urmăritori, fata lui Eminem este influencer, iar la profilul său de Instagram spune: „Încercarea de a curăța un feed reprezintă viața mea cu exactitate și este cumva plăcută din punct de vedere estetic'.

Hailie își ține la curent fanii și le vorbește deseori despre stilul ei de viață și proiectele sale, inclusiv programul ei de fitness și antrenamente pentru a-și menține corpul în formă.

Poza din ziua de Crăciun îi dezvăluie vârsta având baloane aurii cu numărul „25', iar în dreptul pozei descrierea: „25 pe 25. „Chiar dacă aceasta nu este ziua de naștere „aurie' pe care aș fi planificat-o inițial, știu că voi împlini 25 de ani, indiferent. Mă simt atât de binecuvântat și norocos că sunt aici și în acest loc din viața mea.'

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară și cele mai multe erau cu urări de „La mulți ani' și comentarii în care își exprimau uimirea văzând cât de mult a crescut fetița lui Eminem.

Când Hallie avea patru ani, Eminem s-a căsătorit cu Kimberly. Doi ani mai târziu au divorțat, ulterior încercând să dea o nouă șansă relației în 2006, însă nici atunci nu a mers.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete