Soțul Deliei, adevărul despre plecarea artistei de la „iUmor”: „Sunt mai mult jigniri decât glume”

Răzvan Munteanu a reacționat după ce s-a zvonit că Delia Matache pleacă de la „iUmor'. Cântăreața nu mai suportă roast-urile participanților.

Soțul Deliei a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că artista pleacă de la iUmor. Cântăreața nu mai suportă roasturile cu tentă sexuală și nu mai dorește să ia parte la așa ceva. Delia Matache se află la masa juriului de la „iUmor' de câteva sezoane și nu e prima dată când își arată nemulțumirea legată de momentele în care participanții au glume nepotrivite.

„Nu-i plac roaster-urile. Și cred că nu numai ei, ci majorității. Și cei care face stand-up au declarat asta. Asta nu înseamnă că pleacă. Ci se poate traduce prin „Faceți roasturi fără mine. Există soluții de genul ăsta, cum și Cheloo pleacă atunci când nu-i place ceva. Bănuiesc că dacă nu-i va plăcea ceva, va pleca și se va întoarce. Dacă voia să nu mai continue, spunea direct, „Nu mai vreau iUmor. Își asuma. Dar ea e deja de zece ani acolo. Referirea e doar la roast. Eu am mai discutat cu ea, nouă nu ne plac.

La roast-uri se înjură, iar dacă nu-s făcute cum trebuie, sunt mai mult jigniri decât glume. Și atunci nu participi. Cum și Cheloo a zis, dacă se cântă manele, eu nu particip. Și cred că a ieșit de vreo 20 de ori până acum', a spus acesta, pentru CANCAN.ro.

delia-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Eu nu mai vreau să-mi dau acordul față de așa ceva'

Delia Matache a avut parte de o experiență extrem de neplăcută la „iUmor', show-ul de la Antena 1 unde face parte din juriu. După ce a venit de la filmări, vedeta a spus ce s-a întâmplat. Ulterior s-a zvonit că aceasta pleacă de la „iUmor', însă nu au fost confirmate informațiile apărute.

Dacă nu spun în noaptea asta, posibil să dau uitării. Nu vreau să uit și ce am simțit și ce simt în momentul ăsta și mâine să am o altă părere și să in minte că nu îmi place senzația pe care o am în corpul meu când cineva face glume sexuale despre mine sau despre alte persoane, de față sau nu, despre traumele pe care le-au avut persoanele respective, de față sau nu, nu mai vrea sa simt asta, nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acord, iar eu nu mai vreau să-mi dau acordul față de așa ceva.

Moment de sinceritate la 3 și un sfert dimineața, proaspăt venită de la iUmor, ajunsă acasă… cred că a venit ziua în care pot să spun că nu cred că mai rezist la un alt roast. Cred că nivelul meu de toleranță a ajuns la niște praguri, cred că sunt firești, cred că fac parte dintr-un soi de maturizare, e un soi de saturație pe care îl simt, disconfortul pe care îl simt fizic, efectiv în stomac, felul în care simt că mi se strânge pielea pe mine și că mă simt vulnerabilă, descoperită în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu mai vreau să trăiesc asta și să experimentez lucruri de genul.

Nu vreau să dramatizez, nu este vorba de o dramă, e vorba de o stare pe care o simt și de o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roasturile pe care nu o mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ce-mi doresc eu, genul meu de viața, pentru echilibrul pe care mi-l doresc, pentru armonia în care vreau să stau. Sunt lucruri destul de agresive, pe care eu le percep așa, dar e ceea ce simt eu îmi asum și doar vreau să spun că nu mai vrea să particip la roasturi', a spus Delia pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete