Sorin Bontea culege primele roade ale muncii sale

Sorin Bontea

Sorin Bontea, unul dintre cei „trei muschetari' ai emisiunii Chefi la cuțite, nu este doar un foarte bun bucătar. În această perioadă a anului, obișnuiește să se ocupe de o mică grădină cu legume, iar acum culege roadele. 

Mai exact, culege… roșiile. Într-un clip postat recent pe pagina lui de socializare, Sorin Bontea își exprimă entuziasmul față de roșiile care au crescut, iar acum au început să se înroșească.  Cu sarea în mână, merge în grădina lui de lângă casă, dornic să-și testeze roadele.

„Primele roșii sunt gata! După că le-am urmărit în fiecare zi, le-am copilit, le-am aranjat, le-am subțiat, trebuie să iau o roșie că nu mai pot de poftă! (…) Ca la țară, exact așa cum mâncam eu când eram mic, la țară. Mai am și aici o roșie mare, am vreo câteva roșii, nu știu ce roșii sunt. Dar aici aici una ca lumea. Pe asta mare o spăl bine, o tai felii, pun ulei de măsline și sare și exact așa o mănânc.

„Doamne, ce poftă ai făcut la toată lumea!', a comentat cineva. „Să te bucuri din plin de producție' sau „mă pun la coadă' au fost câteva dintre reacțiile din mediul online.

Sorin Bontea, artistul-bucătar

Fiecare jurat al emisiunii are rolul bine stabilit în cadrul emisiunii. Dintre aceștia, Sorin Bontea clar este cel căruia îi place să se ocupe de buna-dispoziție din show, dar este și cel care se enervează cel mai repede. Are un râs inconfundabil, dar și o colecție de melodii pe care obișnuiește să le interpreteze pentru a destinde atmosfera. Tocmai de aceea, și postările pe care le face pe conturile de socializare atrag numeroase aprecieri și comentarii.

Citește și: Dana Rogoz se mută la Viscri?

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete