Gina Pistol stârnește din nou controverse. De ce nu publică imagini cu chipul fețitei sale?

Gina Pistol

O postare recentă a Ginei Pistol a redeschis discuțiile în jurul afișării sau a neafișării copiilor pe Facebook. Atât Gina Pistol, cât și Smiley evită să afișeze chipul fetiței lor, spre nemulțumirea câtorva dintre cei care îi urmăresc pe cei doi.

Gina Pistol și Smiley au preferat, încă de la începutul poveștii lor de iubire, să fie discreți în declarații și apariții în media. Chiar și anunțul sarcinii Ginei a fost făcut într-un mod atipic. Deși existau numeroase speculații privitoare la o posibilă sarcină, cei doi au ales să răspundă acestei curiozități într-o filmare postată pe canalul de Youtube al lui Smiley.

„Noi doi am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, nu știu cum a reușit să apară în presă. A fost o surpriză neplăcută pentru noi, atunci când am văzut că presa scrie despre asta, pentru că ne doream să dăm personal vestea familiei, prietenilor' a spus la acea vreme Smiley.

Iar completarea Ginei a fost: „Da, am simțit că ni s-au furat niște momente ale noastre, în care voiam să ne bucurăm alături de cei dragi.' „Nu am ținut secret pentru că nu voiam să știe lumea. Doar că așa e, în primul trimestru trebuie să fii sigur că totul e așa cum trebuie', a spus și Smiley.

Chipul micuței Josephine, motiv de dispută

Discreția în ceea ce privește imaginile cu micuța Josephine este un nou motiv de critică la adresa cuplului. O poză recentă în care se vedeau doar umbrele Ginei și ale Josephinei au atras comentarii acide: „Nu vrei să-ți arăți copilul e alegerea ta, dar atâtea umbre, ascunzișuri. Nu știți ce vreți' sau „dacă alegi să nu-l postezi… atunci nu o fă deloc… pai ori pui ori îl ții pentru tine' au fost câteva dintre acestea, contracarate însă de altele. „Haideți să le respectăm decizia. Fiecare postează ce vrea și când vrea și ce simte. Că parcă acesta era scopul libertății.'

În cele din urmă, și Gina a simțit nevoia să răspundă unui comentariu, justificând astfel alegerea postărilor sale: „eu am învățat să nu judec pe nimeni pentru că nu știu ce încercări, ce nevoi are persoana respectivă. Îmi canalizez energia pe ceea ce fac eu și am grijă ca ceea ce fac să nu aducă suferință/disconfort celor din jur, să nu le îngrădeze libertatea.'

Citește și: Ce fiică frumoasă are Augustin Viziru

Foto: Instagram/@Nutatiki

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete