Sore, primele declarații despre cel de-al doilea copil, dar și despre nunta cu iubitul ei! Când se căsătorește cu avocatul Mircea Julean? | Vedetele răspund

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Sore trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani alături de avocatul Mircea Julean, care i-a dăruit o fetiță, pe nume Erin. Chiar dacă fetița lor are aproape doi, cei doi nu s-au căsătorit încă, dar au planuri în acest sens.

Invitată în cadrul emisiunii „Vedetele răspund', a Revistei Avantaje, Sore a povestit cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică. Mai mult decât atât, cântăreața a vorbit și despre un al doilea copil.

„Mi s-a schimbat viața total după ce am devenit mămică. Până în momentul în care să vină copilul, nimic din ceea ce credeai tu că e dragoste nu are vreun termen de comparație. Noi ne iubim iubiții, ne iubim părinții, dar în momentul în care îți întâlnești copilul e ceva care te învăluie, nu poți să spui în cuvinte, e ceva ce nu poate fi descris, doar atunci când o trăiești îți dai seama. Înainte îmi făceam programul numai după ce îmi doream să fac, acum îmi fac programul numai după ea și lucrul asta rămâne prioritar și nu e ușor.

Momentan nu mă gândesc să fac încă un copil. E bine așa, dar nu spun niciodată nu. Nu m-am vizualizat niciodată cu mulți copii, poate și pentru că eu nu am avut frați, dar cumva am avut noroc de prieteni foarte buni,' a povestit Sore, pentru Revista Avantaje.

Sore si Mircea Julean 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 13

Sore, primele declarații despre cel de-al doilea copil, dar și despre nunta cu iubitul ei

Artista a mărturisit că s-a gândit deja când va face nunta, dar i se pare foarte difil să se ocupe de pregătirile care se fac înaintea acestui eveniment.

„Ne-am gândit la nuntă, am și vorbit, dar nu ne-am stabilit. Da, ne vom căsători la un moment dat. Nu am început pregătirile pentru nuntă, mi se pare îngrozitor. De vreo 2-3 ani îmi zice, facem și noi nunta, da iubitule facem. Mi se pare îngrozitor să stabilești cu an înainte meniu, locație. Eu nu îmi doresc o nuntă mare. Am avut un botez destul mărișor, iar la nuntă îmi doresc 30 de persoane maxim. Să fie ceva intim și pentru asta am nevoie doar de o locație pe care să o rezerv cu ceva timp înainte,' a adăugat Sore.

În ediția de azi a emisiunii VEDETELE RĂSPUND, o avem invitată pe SORE, care ne va vorbi, printre altele, despre provocările carierei de artist, despre cele ale statutului de mămică și ne va dezvălui secrete de frumusețe inedite | Vedetele răspund

Posted by Revista AVANTAJE on 15 Februarie 2018

Pentru a vedea mai multe imagini cu Sore și iubitul ei, Mircea Julean, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a reușit Sore să slăbească 26 de kilograme imediat după ce a născut: „Înainte de a naște, aveam 86 de kilograme'

Cum reușește SORE să împace provocările carierei de artist cu cele ale statutului de mămică | Vedetele răspund

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete