Sore, noi dezvăluiri despre cum a simțit fetița ei separarea părinților: „Este un copil foarte mișto”

Sore este una dintre vedetele iubite și apreciate de români. Aceasta se bucură de un succes fantastic pe plan profesional și deși s-a despărțit de tatăl fetiței ei, artista a reușit să gestioneze bine întreaga situație spre binele micuței.

Sore face parte dintre vedetele care au ales să meargă pe un drum separat de cel al bărbatului cu care are un copil. După opt ani de relație, cei doi s-au despărțit, însă relația lor este una amiabilă de dragul lui Erin. Fără prea multe detalii, asumându-și că este o persoană publică, Sore a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Mircea Julean. O perioadă a fost extrem de aproape de Erin, astfel încât micuța să nu simtă prea mult această ruptură a părinților. De asemenea, artista a dezvăluit cum au trecut ultimii ani afectați de pandemie.

„Mi-am redescoperit exact ceea ce îmi doresc să fac, pentru că am avut timp să mă gândesc, nu am mai fost în agitația continuă și bineînțeles tot acest timp liber l-am dedicat copilului meu și a fost cumva exact potrivit, pentru că ea avea 4 ani când a început pandemia și a fost exact momentul acela în care avea nevoie de toată atenția mea. Și asta se vede pentru că este un copil foarte mișto, are exact tot ceea ce mi-am dorit: are bun simț, este foarte bine educată, are umor, are ironie', a declarat Sore pentru playtech.ro.

Cât despre despărțire, cântăreața nu a mai adăugat decât faptul că Mircea Julean este în continuare prezent în viața micuței.

„Nu mai e nimic de zis, de adăugat, am gestionat bine situația, astfel încât Erin să nu aibă de suferit. Absolut, da, el este la fel de prezent în viața lui Erin', a mai declarat artista pentru sursa mai sus menționată.

În următoarea imediat următoare, Sore și-a plănuit o vacanță pe meleaguri elene împreună cu Erin și mulți alți prieteni. Aceasta a ales Grecia, fiind una dintre destinațiile sale preferate.

„Vacanța va fi cel mai probabil în Grecia, pentru că este destinația noastră preferată pentru vară. Mergem un grup foarte mare', a precizat fosta concurentă a emisiunii „Dancing on Ice'.

Așa cum spuneam mai sus, pe plan profesional, lucrurile par a merge într-o direcție extrem de favorabilă artistei. Aceasta se ocupă de cariera muzicală în continuare, dar și de afacerea cu haine pe care a pornit-o din pasiune pentru modă.

„Pe lângă muzică, sunt multe proiecte care urmează, dar despre care nu pot vorbi acum, sunt în domeniile media, artistice. Bineînțeles că vor fi și colecții noi de haine, de care mă ocup cu foarte mare drag, atunci când timpul îmi permite. Am o fabrică, o firmă întreagă, am un brand de haine. Totul a pornit de la pasiunea pentru modă, pentru design, am făcut și un curs în direcția asta în urmă cu 6 ani', a adăugat Sore.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete