Anca Serea, dezvăluiri despre relația micuței Leah cu bona sa: „Nu sunt doar bona”

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din showbizul românesc. Soția lui Adi Sînă și-a construit o frumoasă comunitate în mediul online și împărtășește cu aceștia detalii din viața sa profesională și personală.

Anca Serea este mamă a șase copii, iar ziua sa începe dimineața devreme cu rutina micuților. Frumoasa soție a lui Adi Sînă este extrem de implicată în viața de familie, însă are parte și de ajutor, mai ales cu mezina Leah. Aceasta este în permanență alături de Liza, bona sa.

Recent, Anca Serea și Adi Sînă au luat o parte din copii și au plecat într-o scurtă vacanță peste hotare. Mai exact, în Viena. Cei doi ales des această destinație pentru că este relativ aproape de România, iar ei pot face liniștiți cumpărături de toate felurile. Bucuria micuților este, evident, când ajuns în magazinele de jucării renumite din Viena.

Între timp, mezina familiei se află pe litoralul românesc împreună cu Liza, bona sa. Cele două se înțeleg de minune, iar recent, Anca Serea a împărtășit cu fanii săi o postare prin care a dezvăluit o declarație emoționantă a Lizei. Aceasta din urmă, se pare, că a avut o mică conversație cu Leah care i-a mărturisit din suflețelul ei mic toată dragostea.

„Mi s-a topit inima când Leah mi-a spus Liza, suntem cele mai bune prietene, ok?! Te iubesc, Leah, nu sunt doar bona ta, ci și cea mai bună prietenă a ta. Îți promit, dragostea mea. Mulțumesc, mama (n.r Anca Serea), pentru iubire și încredere', a fost postarea Lizei redistribuită de Anca Serea pe rețelele sociale.

Anca Serea și Adi Sînă sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi au o frumoasă familie, iar în curând se vor muta la casa lor.

Cei doi împreună cu frumoasa lor familie au stat până acum în chirie într-un cartier rezidențial din nordul Capitalei. De ceva vreme, însă, au decis să-și cumpere o căsuță a lor tot în acea zonă și sperau ca Paștele de anul acesta să-l facă acolo.

„Aproape că ne-am mutat, mai avem foarte puțin de lucru, plănuim să ne mutăm în casa nouă cât mai repede. Doream să petrecem Paștele în casă nouă, dar mai avem puțin de așteptat. Cam de vreo patru luni așa ne chinuim să ne mutăm și ne-a luat mai mult timp decât am preconizat și mai mulți bani decât am calculat. Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie', a declarat Adrian Sînă într-un interviu acordat celor de la Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete