Sore dezvăluie problema de sănătate care i-ar pune în pericol cariera. Nu a știut nimeni până acum: „Am asta de la 3 ani”

Sore este una dintre cele mai iubite și apreciate tinere cântărețe de la noi din țară. Ea este extrem de activă pe scenă, dar are și o afacere proprie care îi asigură încă un venit.

Sore este mămica unei frumoase fetițe, Erin, pe care o are împreună cu fostul partener Mircea Julean. Cei doi au fost împreună opt ani, însă recent, au decis să o ia pe drumuri separate.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r. – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz’, a scris Sore pe rețelele de socializare.

Artista a fost de-a lungul timpului extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și puține lucruri se știu despre ea.

În urmă cu puțin timp, Sore a fost invitată în podcastul găzduit de Damian Drăghici și a dezvăluit un aspect extrem de important din viața sa. Cântăreața a mărturisit că are o problemă de sănătate, gravă putem spune având în vedere cariera sa.

„Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta… 50% în total. Nu ți s-a întâmplat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani', a povestit Sore, scrie Libertatea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete