Gabriela Cristea, prima fotografie cu mezina familiei, Iris. Ce mesaj emoționant a transmis imediat după ce a devenit mamă?

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea de televiziune a născut pe 17 martie, la o clinică privată din București, iar la scurt timp, vedeta a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu mezina familiei, Iris.

Pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda emoțiile au luat sfârșit. Cei doi și-au cunoscut ieri cea de-a doua fetiță, iar momentul emoționant a fost imortalizat de ambii părinți. Deși a ajuns la spital emoționată, operația de cezariană a decurs perfect normal, iar Gabriela Cristea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Gabriela Cristea, prima fotografie cu mezina familiei, Iris

În ziua în care a devenit mamă pentru a doua oară, Gabriela Cristea a dezvăluit și numele fetiței ei. Având în vedere ca a născut la început de primăvară, vedeta de televiziune a ales un nume de floare pentru mezina familiei, Iris. Imediat după ce a născut, Gabriela Cristea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu micuța Iris, imagine însoțită de un mesaj emoționant.

“De azi, primăvara pentru noi înseamnă Iris! Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât și pentru bebe Iris! O primavară însorită tuturor și mulțumim pentru toate mesajele și gândurile bune!”, a scris Gabriela Cristea pe facebook, la scurt timp după ce a devenit mamă.

La fel de emoționat de venirea pe lume a micuței Iris a fost și Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, lucru vizibil și în mesajul pe care acesta l-a postat pe facebook.

“Iris a adus primăvara în sufletele noastre, dar și căldură și mult soare afară! Să aveți o săptămână frumoasă!”, a fost mesajul transmis de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiţă împreună, pe Victoria Margot, în vârstă de un an şi jumătate. Având în vedere că între cele două nașteri diferența a fost mai mică de 2 ani, medicii au ținut-o sub observație pe Gabriela Cristea, iar nașterea a decurs perfect normal.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda și mezina familiei, Iris.

Foto: facebook

Citește și:

Gigel Frone nu se lasă! S-a întors cu tolba plină de refrene

Cristina Cioran va prezenta emisiunea Acces Direct', la Antena 1

Ce a fost Prințul William obligat să facă în ziua nunții cu Kate Middleton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete