Sorana, fosta componentă a trupei „Asia”, mărturisire emoționantă: „Am renunța la patru luni din viața mea pentru…”

Puțini știu faptu că fosta componentă a trupei „Asia', Sorana Darclee Mohamad, este o mare iubitoare de animale. Ea a povestit în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor' de la Antena Stars, cum a renunțat pur și simplu la toate activitățile ei, timp de patru luni de zile, pentru a salva un cățel.

Sorana, fosta componentă a trupei „Asia', mărturisire emoționantă

Artista a făcut declarații emoționante despre cățelul ei.

„Am luat-o pe Maya foarte bolnavă. Medicul veterinar nu i-a dat prea multe șanse de viață. Eu eram convinsă în momentul ăla că nu mai vreau alt câine, îl aveam deja pe Shamu. Însă fosul meu soț voia neapărat un buldog, pentru că era convins că îl reprezintă această rasă. Iar eu când am văzut-o pe Maya în ce stare era am luat-o imediat acasă. A doua zi am dus-o la veterinar și mi-a spus că era într-o stare foarte gravă și că există o șansă mică să o salvez, dar asta însemna să renunț patru luni de zile la viața mea, la orice activitate și să am doar grijă de ea. Și lucrul ăsta l-am și făcut. Și Shamu a simțit că e ceva în neregulă și stătea și o păzea. Și când Maya scotea câte un sunet, Shamu venea la ușa dormitorului și dădea cu lăbuța. Și așa am ajuns să nu mai închid ușa dormitorului, să nu mai dorm noaptea bine. Trebuia să-i dau câte 8 mese în 24 de ore', a povestit Sorana.

Despre cum Sorana a reușit să facă față acelei perioade dificile, dar și despre îngrijirile speciale de care câinii au nevoie în timpul verii, telespectatorii Antena Stars vor afla sâmbătă, în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor'.

Foto: Antena 1

Citește și:

Sorana de la ASIA, dezvăluiri tulburătoare despre depresia de după divorț: „Aș fi vrut să mă duc la culcare și să nu mă mai trezesc'

Sorana de la ASIA, de nerecunoscut! Și-a schimbat look-ul și a slăbit radical: „De la 70 kg, la 56… reţeta?'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete