Maria Ciobanu, aniversare departe de casă! Interpreta a împlinit 83 de ani!

Maria Ciobanu a împlinit azi, 3 septembrie, 83 de ani! Interpreta de muzică populară se aniversează în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Maria Ciobanu, aniversare departe de casă! Interpreta a împlinit 83 de ani!

Primele care i-au urat „La mulți ani!” au fost fiicele ei, Leontina Văduva și Camelia Filip. Cântăreața a fost profund emoționată de urări.

„Situația actuală nu i-a permis să vină în țară. Probabil că la anul o să se întoarcă în România, când o să treacă această perioadă de pandemie.

E fantastică. La 83 de ani cântă live. Vorbim despre fenomenul Maria Ciobanu”, a declarat fiul ei, cântărețul Ionuț Dolănescu, pentru Vorbește Lumea.

„Ne pare rău că nu putem să fim lângă ea, să o îmbrățișăm, să o pupăm, să ne bucurăm de ea. Sperăm ca la anul să facem o petrecere”, a declarat și soția solistului, Doinița.

Deși locuiesc și în Statele Unite, Ionuț și soția lui se bucură să fi fost prinși de pandemie în România. „Am fost mai mult la țară. Petreceri (în familie). Mai cântăm acasă pentru noi.”

A avut Maria Ciobanu sau nu probleme de sănătate?

„Nimic adevărat. Mulțumim lui Dumnezeu, mama este sănătoasă. Este în mare vervă. Ați văzut-o, încă mai poate cânta live, deși ultimele concerte au fost în anul 2017, de retragere.

Dar așa, pentru apropiați, pentru noi, mama cântă fără probleme. Nu a avut și nu are probleme de sănătate”, a mărturisit fiul artistei.

Vorbind despre coronavirus, interpretul a adăugat: „Este îngrijorată. Motivul pentru care nu revine în România este această teamă. Cred că toți avem această teamă. Sănătatea este pe primul plan”.

Ionuț și Doinița au împreună trei copii, doi fii și o fiică, Vlad, Iancu și, respectiv, Ioana. Copiii perechii urmează să înceapă școala.

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, micuții au dezvăluit că abia așteaptă să își revadă colegii. Toți cei trei studiază vioara, fiind pasionați de muzică, la fel ca părinții și bunicii lor.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, vara aceasta, familia de artiști s-a odihnit, concertele fiind încă foarte rare.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mare a Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica fostei bebelușe Oana Ioniță!

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete