Sora Adinei Alberts e măicuță la o mănăstire lângă Sibiu. De ce s-a călugărit Daniela: „A fost un șoc pentru familia noastră”

Sora Adinei Alberts e măicuță la o mănăstire lângă Sibiu. Daniela s-a călugărit în urmă cu aproximativ 27 de ani, dar continuă să țină legătura cu familia, chiar dacă locuiește la o biserică.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, medicul estetician Adina Alberts, care e căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, a vorbit despre sora ei, Daniela. „Sora mea e cu doi ani mai mică decât mine și, după ce a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele și a mai făcut și doi ani de Cibernetică la ASE, a hotărât să o ia pe calea aceasta. A fost un șoc pentru familia noastră și foarte mulți ani nu am…nu am reușit să ne revenim. Mama abia acum e cât de cât mai…eu m-am împăcat cu ideea că am, am spus că am evoluat și eu spiritual, la început mă liniștea faptul că ea e mulțumită sau mă agățam de lucrul ăsta.

Ulterior, am realizat că mai are și ea momentele ei când poate se gândește că a făcut o alegere…poate nu o alegere bună, dar acum știu eu sigur că a făcut o alegere bună pentru că i-am simțit de multe ori puterea rugăciunii. Am avut cumpene, probleme și am sunat-o să mă ajute și într-un sfert de oră au dispărut norii, s-a luminat totul', a povestit Adina Alberts, conform Libertatea.

Tot ea a dezvăluit că prin rugăciune sora ei a ajutat-o de multe ori când a avut probleme. „Am evoluat eu în cariera mea și l-am simțit pe Dumnezeu în sală de nu știu câte ori în situații de cumpănă. Am înțeles și am apreciat și suntem aproape, ne vizităm, eu o iau pe Briana (n.r. fiica ei) și mergem la Sibiu, pe lângă Sibiu, ea vine de câte ori o invităm. Avem această legătură.

Am postat la un moment dat pe Facebook o poză (…) au fost atâtea comentarii (…) mi-a plăcut că oamenii au spus că una se ocupă de trup și una se ocupă de suflet'.

adina-alberts-sora-manastire-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cum s-a călugărit Daniela, sora Adinei Alberts

Cristina Șișcanu a fost curioasă să afle și dacă Daniela a avut vreo suferință, înainte să se călugărească. Atunci, Adina Alberts a amintit: „Era studentă în anul I sau II, a avut o iubire, dar nu a fost neîmpărtășită, a avut un prieten pe care l-a iubit mult și viceversa. În schimb, noi ne-am mutat, am venit în București, și tata a insistat să vină și ea în București, să se transfere.

Ea a intrat la Fizică la Iași inițial, după aia s-a transferat la Măgurele, asta i-a despărțit. Îmi aduc aminte că băiatul ăla se suia noaptea în tren ca să vină dimineața să o vadă, să se întoarcă până seara înapoi în Iași. Deci a fost o perioadă foarte dificilă. Părinții mei nu puneau accent pe asta, așa au fost ei crescuți, nu puneau accent pe suflet. Asta e, așa a fost să fie! (…) E bine, e ok! Suntem ok! Puteam să fim și mai bine, și mai rău, Dumnezeu știe!', a mai spus ea în emisiunea de la Metropola TV.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete