Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani: „Cele mai multe mulțumiri le merită copiii mei”

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, a reușit o performanță remarcabilă la vârsta de 45 de ani, terminând Facultatea de Psihologie cu o notă impresionantă de 9,90.

Fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant în care și-a exprimat mândria și mulțumirea pentru realizarea sa. Diana Simion a subliniat că a depus mult efort și a investit mult timp și energie în învățare și că nota obținută este o recompensă pentru munca sa.

Fanii și prietenii au felicitat-o pe Diana pentru performanța sa și au transmis cele mai sincere urări de bine. Fosta soție a lui Răzvan Simion a demonstrat că este o femeie puternică și încrezătoare în sine, care își urmează visurile și aspirațiile.

„Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea facultății de psihologie cu media 9,90. Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut.

Am întâlnit pe acest drum profesori și mentori extraordinari, de la care am învățat și învăț enorm, și nu pot decât să le mulțumesc cu recunoștință pentru tot. Și cred că cele mai multe mulțumiri le merită copiii mei, care au avut răbdare și înțelegere pentru mama lor studentă, mai ales în acest an în care amândoi trec prin cele mai grele provocări, examenul de capacitate și bacalaureatul, dar și soțul meu, care este sprijinul, ancora și busola mea clipă de clipă.

N-a fost ușor, și ăsta este doar începutul acestui drum, dar aș face asta de o mie de ori fără să clipesc, dacă ar trebui s-o iau de la capăt…', a scris mama copiilor lui Răzvan Simion pe rețelele de socializare, relatează unica.ro.

Razvan Simion si Diana SimionSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

După 15 ani de căsnicie, Răzvan și Diana Simion au divorțat, iar cea din urmă s-a mutat la Timișoara împreună cu cei doi copii și a început o nouă viață. Fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 s-a dedicat, în cei șase ani de la separare, creșterii și educației copiilor.

După această perioadă nouă de acomodare, Diana Simion a făcut loc în inima sa unei noi persoane alături de care se simte fericită și iubită. Aceasta formează un cuplu împreună cu Radu Biță, un om de afaceri din Timișoara, deși ei se cunosc de 20 de ani. S-au reîntâlnit în împrejurări fericite și au pornit într-o frumoasă și matură poveste de dragoste. Ei sunt împreună de doi ani și s-au logodit după ce copiii lui Răzvan Simion, Ianca și Tudor, l-au acceptat pe afacerist în viața lor.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete