Sophia Loren a fost acuzată legal în tinerețe de “concubinaj”. Iată ce făcea cu jurnalele intime la finalul fiecărui an

 1. Sophia Loren s-a născut la data de 20 septembrie 1934 într-un cămin de caritate pentru mame care nu aveau soț, din Roma. Numele ei de familie era Sofia Villani Scicolone de la tatăl ei, Riccardo Scicolone, care a refuzat să se căsătorească cu mama ei, Romilda Villani. Riccardo Scicolone nu a fost de acord ca prima fiică a Romildei să-i ia numele.
 2. Înainte să se stabilească definitiv cu numele Sophia Loren, ea a folosit Sofia Lazzaro și Sofia Scicolone.
 3. Sophia Loren a crescut într-o sărăcie lucie, împărțind un pat cu cel puțin trei membri ai familiei până când ea, sora ei mai mică și mama ei s-au mutat din casa familiei mamei sale.
 4. Actrița și-a cheltuit primii bani din primul ei film cumperându-și numele tatălui ei pentru sora ei nelegitimă.
 5. Când avea șase ani, o bucată de șrapnel dintr-o bombă i-a tăiat bărbia în timpul unui bombardament din al doilea război mondial.
 6. A fost ironizată în copilărie pentru că era copil nelegitim.
 7. Când avea 14 ani, mama ei a înscris-o la concursul de frumusețe Regina Mării și cele Doisprezece Prințese ale sale. Sophia Loren a purtat o rochie pe care bunica ei a cusut-o din perdelele roz din sufragerie. În ciuda aspectului ei umil, a fost selectată ca una dintre cele 12 prințese, câștigând role de tapet, 35 de dolari și un bilet la Roma.
 8. Nu a avut nicio replică la debutul ei în  primul film american. Nu a fost creditată în producția Quo Vadis.
 9. Pentru primul ei rol în limba engleză în The Pride and the Passion, în care a jucat alături de Carey Grant și Frank Sinatra, Sophia Loren și-a învățat replicile citind cărți cu indicii fonetice.
 10. S-a întâlnit prima dată cu primul soț, Carlo Ponti la 16 ani, participând la un concurs de frumusețe pe care el îl juriza. Carlo Ponti avea la acea vreme 38 de ani, și era un producător de film consacrat, căsătorit și tată a doi copii.
 11. Cary Grant pe când avea 30 de ani, i-a cerut Sophiei Loren să se căsătorească cu el după filmarea The Pride & the Passion. Ea l-a refuzat.
 12. În ciuda triunghiului amoros dintre Sophia Loren, Cary Grant și Carlo Ponti, căsătoria lui Loren și Ponti a rezistat testului timpului iar cei doi au fost căsătoriți până la moartea lui Ponti, în 2007.
 13. Sophia Loren și Carlo Ponti au fost logodiți în secret timp de trei ani.
 14. În 1962, a fost emis un mandat de arestare pe numele Sophiei Loren și a lui Carlo Ponti, care i-a determinat să-și anuleze căsătoria. Loren s-a căsătorit cu Ponti în 1957, însă legea Vaticanului și cea italiană nu i-au recunoscut divorțul de prima soție Giuliana Ponti. Pentru a înrăutăți lucrurile, un cetățean italian a cerut persecuția penală a lui Ponti sub acuzația de bigamie și a lui Loren, sub acuzația de a fi concubină.
 15. Odată a spus presei că ține un jurnal personal pe care îl arde la sfârșitul fiecărui an.

Foto: Hepta

Citeste și:

Viața plină de contradicții a lui Marlon Brando: de pe culmile succesului în abisul disperării

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete