Șocant: Care este cea mai mare fobie a Anei Maria Prodan?

Șocant: Care este cea mai mare fobie a Anei Maria Prodan?

Ana Maria Prodan a reușit să-și „construiască' o imagine de femeie puternică, care cu greu poate fi speriată de cineva sau ceva. Chiar și așa, cunoscuții femeii de afaceri știu foare bine „pe ce buton să apese' care să o scoată din minți pe Ana Maria Prodan.

„Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru cã nu ies niciodatã, nu pot sã mã uit în jos. Eu cu înãlţimea…îmi e fricã de mor. Cea mai proastã glumã a prietenilor mei este asta: sã mã împingã uşor, atunci când sunt la înãlţime, fie ea şi doar 50 de cm, dacã m-ai împins, fac moarte de om!', a declarat aceasta.

Ana Maria Prodan locuiește acum în Dubai, unde Laurentiu Reghecampf este antrenorul echipei de fotbal Al Hilal.

Scandaloasă, uneori, dar și extrem de feminină sau diplomată, acestea sunt calitățile care au ajutat-o pe Ana Maria Prodan să răzbească în această lume a bărbaților. Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc! Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal!

În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor', dezvăluie Anamaria Prodan. Nu țin dușmănie în sufletul meu. Eu sunt omul care știe cât a greșit și unde. Am capacitatea să îmi cer iertare. Și mă simt foarte bine în momentele alea! Nu pot să țin o dușmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă. Ei sunt neica nimeni pe stradă, așa cum zicea mama', conchide impresara de fotbal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete