Soarele și Mercur intră în Gemeni. Urania ne spune cum va fi fiecare zodie influențată de aceste evenimente astrale

Soarele și Mercur intră în Gemeni

Soarele și Mercur intră în Gemeni pe 21 mai. Soarele va sta în Gemeni până pe 21 iunie, iar planeta Mercur doar până pe 4 iunie. În acest răstimp, aspectele formate în care va aduce schimbări majore în viața nativilor din aproape toate semnele zodiacale. 

În timp ce Mercur în Gemeni îmbunătățește abilitățile de comunicare și de socializare ale nativilor, Soarele amplifică aceste abilități și favorizează formarea de noi relații. Urania ne spune cum va fi fiecare zodie influențată de intrarea Soarelui și a lui Mercur în Gemeni.

BERBEC

Soarele și Mercur intră în Gemeni pe 21 mai, cele două tranzite permițându-vă să învățați lucruri utile și să aflați informații. Apar posibilități de a călători în țară şi/sau în străinătate, dar voi le veți tria în funcţie de beneficiile pe care le-ați putea avea în urma acestor deplasări.

TAUR

Cele două evenimente astrale care debutează azi insuflă un dinamism special chestiunilor financiare pe care le veți aborda cu mai multă dexteritate decât până acum. În plus, sunt șanse mari să intrați în posesia informațiilor necesare rezolvării problemelor bănești ori să primiți un sfat competent.

GEMENI

Soarele și Mercur intră în Gemeni pe 21 mai, iar, în cazul vostru, asta înseamnă avantajarea relațiilor parteneriale. În plus, acest context astral favorizează evoluția și redresarea fizică și psihică ale voastre.

RAC

Începând de azi până pe la mijlocul lunii iunie, există puține șanse ca dialogurile inițiate pentru a rezolva sau organiza ceva în plan partenerial să fie încununate de succes: reticență și rezistență în fața oricărei propuneri de schimbare sau înnoire ori de modificare a unei înțelegeri anterioare. Mai mult, vă veți apăra cu îndârjire, ca și cum ați fi 'atacați', deși nu despre asta va fi vorba, însă percepțiile subiective vă vor hipertrofia reacțiile.

LEU

Contextul astral accentuează nevoia de a vă lărgi cercul de prieteni, de a vă diversifica preocupările. Veți avea parte de momente de plictis, de apăsare sufletească născute din relațiile încordate la serviciu, din nemulțumiri mocnite. Stare de sănătate marcată de afecțiuni cronice care se pot intensifica.

FECIOARĂ

Contextul astral influențează puternic cariera și imaginea publică. Dacă sunteți în atenția publicului (sunteți artiști, ziariști, oameni politici), astrele vă insuflă inițiativă, dezinvoltură, originalitate și expresivitate. Totodată, veți avea discuții cu universul vostru interior, în care veți dezbate comportamentul vostru într-o chestiune sentimentală sau de prietenie.

BALANȚĂ

Soarele și Mercur intră în Gemeni pe 21 mai, obligându-vă să țineți cont de schimbările survenite pe axa dialogului, a învățării și a învățăturii, precum și a deplasărilor în țară și străinătate. Din păcate, astrele vor introduce elemente de ambiguitate, de nesiguranță, de îndoială în propriile opinii sau de neîncredere în propriile capacități intelectuale.

SCORPION

Soarele și Mercur intră în Gemeni, iar acest lucru înseamnă că aveți undă verde la negocieri, întâlniri repetate, menite să vă ofere un plus de informații și de argumente logice sau legale privitoare la un demers personal sau în justiție menit să reglementeze o situație financiară ori declanșarea unei anchete pe o chestiune de legitimitate într-o speță (partaj, moștenire, subvenție).

SĂGETĂTOR

Soarele și Mercur în Gemeni controlează sectorul relațiilor parteneriale, pe care le vor 'dezorienta' până pe 21 iunie. Tranzitele acestor două planete vor introduce multe elemente șubrede: informații incorecte, nesinceritate, dubii, dialoguri incomode, ascunzișuri, tentative de manipulare. Deși nu sunt plăcute nici în viața de cuplu, aceste influențe vor fi mai riscante în cazul litigiilor și proceselor, al anchetelor și ipostazelor oficiale sau publice.

CAPRICORN

Contextul astral aduce probleme medicale, din punctul de vedere al relației cu un medic: sunt posibile mai multe opinii asupra aceleiași afecțiuni care nu poate fi diagnosticată din prima și pentru care multe analize se dovedesc neconcludente. De aici, nevoia consultării mai multor specialiști, care vor oscila între mai multe ipoteze și abordări. Pe lângă asta, puteți face multe demersuri cu privire la o reglementare, a unei chestiuni profesionale.

VĂRSĂTOR

Unii dintre voi vor avea tendința să socializeze mult, alții – să pună bazele unor inițiative comune, în care, alături de prieteni sau apropiați, să desfășoare activități utile. Deși intenția e frumoasă, totuși, până în a doua parte a lunii iunie, slabe șanse să depășiți etapa discuțiilor de principiu.

PEȘTI

Cele două noi tranzite care au loc pe 21 mai, Soarele și Mercur în Gemeni, vor introduce multă nesiguranță în universul de gânduri și intenții ale nativilor, având uneori un efect destabilizator (indiferență, abandon, abordare superficială) sau dubii cu privire la oportunitatea unui proiect ori la propriile lor forțe.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop