Dacă știi pe cineva în zodia Capricornului, avertizează-l! Trebuie să știe ce i se poate întâmpla astăzi

Zodia Capricorn

Astăzi e o zi interesantă pentru Capricorni. Primesc de la viață lecția pe care o așteptau de ceva vreme. Ei au fost prinși în ultima perioadă într-un soi de malaxor din care părea că nu mai scapă, orice-ar fi făcut. Se simțeau ca într-un labirint. Au experimentat frici și anxietăți, insomnii și euforii mincinoase care nu au dus nicăieri.

Astăzi se clarifică lucrurile și se limpezește viziunea pe care o au despre viitor. E ca și cum un văl tulbure se risipește ca și cum nu ar fi fost. În ultima perioadă Capricornii au fost victimele sigure ale celor pervertiți în rele, au fost manipulați și îndoctrinați. Au căpătat o stare negativă de a vedea lucrurile și de a percepe atmosfera din jur. Toate acestea s-au datorat unor conjuncturi astrale nefavorabile care le-a blocat avântul și potențialul creativ.

Trezirea la realitate s-ar putea să fie dură pentru mulți dintre Capricorni. Viala reală nu are culorile pe care le vedem în pozele de pe Insagram, asta e sigur…

Atenție deci, nativi ai acestei zodii: nu degeaba se spune despre voi că sunteți înțelepții zodiacului. Sunteți guvernați de planeta Saturn, fapt ce vă aduce un plus de tenacitate și seriozitate. Perseverența proverbială vă ajută să ieșiți din acest impas în care ați fost prins în ultima perioadă de timp.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 mai 2019

Previziunile Uraniei. Marte în zodia Racului, evenimentul astrologic care va avea un impact puternic pentru toate zodiile

Cele mai pasionale zodii. Acești nativi sunt lipsiți de inhibiții!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop