Soacra Mirelei Vaida s-a mutat cu ea, soțul și cei trei copii ai lor: „Nu e zi să nu-mi umble prin dulapuri”

Pe blogul personal, artista și prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida le-a mărturisit cititorilor săi că, la începutul acestei luni, soacra ei s-a mutat cu ea, soțul și cei trei copii ai lor.

„Printr-o împrejurare neprevăzută, soacra-mea, Titza cum îi spun prietenii, că nu ne lasă să îi spunem „mama-soacră” sau „mamaie” sau „bunica” (cică ea e tânără, deh), a încheiat-o cu Clujul, cu Ardealu’ nost’.

S-a pensionat. A lăsat catedra, colegii, copiii, elevii și s-a mutat la nora acasă”, așa începe textul Mirelei. 

Soacra Mirelei Vaida s-a mutat cu ea, soțul și cei trei copii ai lor: „Nu e zi să nu-mi umble prin dulapuri”

„Nu e zi să nu-mi umble prin dulapuri, să nu mute vreo mobilă, să nu joace un Candy Crush … 

Nu, că nu o pun să gătească. (…) Mi-a făcut niște arătări de papanași … ceva fără gust, cu brânză de vaci, tăvălit prin pesmet și dat prin zahăr.

Eu și copiii am plecat la restaurant. Ea și băiatul ei, unicul, adică unicul meu soț deocamdată, au rămas să mănânce la masă. Amândoi. Erau chiar fericiți. Noi, ceilalți, ne-am comandat o pizza.

Că trebuia să mănânc și eu ceva ca să pot să alăptez sugarul!”

„Poate vă întrebați de ce îi spunem Titza. De la „Fetitza”! Așa o striga socru-meu! V-am zis că ea se crede tânără, da?”

Înainte de a publica materialul, Titza a fost prima care l-a citit. „Ce credeți???!!! Vrea drept la replică!!! Practic va deveni, în scurtă vreme, „Titza- Bloggeritza”!! 

Deci după ce mi-a invadat casa, intimitatea, viața și dulapul, vrea să invadeze și blogul meu, cerând dreptul la replică pe același blog. Că cică vrea să zică la lume că nici eu nu-s nora din basme!”

Cum i-a răspuns soacra Mirelei Vaida pe blog?

„Sunt o soacră bună, de treabă și mai ales, modestă. Părerea mea”, scrie aceasta în deschiderea replicii.

„Mi-a reproșat nora că îi umblu în dulapuri? Păi voi știți ce e acolo??  Ce să vezi, „harababură” e un cuvânt finuț. Voi știți ce brambureală era în dulapurile lor?!

Parcă a trecut un taifun. Sigur știți cum e. Am făcut ordine în dulapuri, se cerea. Am așezat hainele pe umerașe, le-am sortat etc.”

„Cu mâncarea. Aici e mai complicat. Trebuie să știți că mâncarea ardeleneasca e foarte bună, are un gust deosebit.

Orice fac pe gustul meu și al copilului meu i se pare ciudat, ba că nu are aia sau aia, sau are prea mult din aia sau aia. (…)

În paranteză spus-săracul copilul meu de atâția ani aici nu a avut parte de mâncarea copilăriei, a fost și el fericit odată și ea cârcotește. (…)

Seara o aștept cu mâncare gătită, caldă, în funcție de preferințele ei. Am și eu câteva feluri de mâncare pe care le adoră, dar nu recunoaște!”

În finalul ambelor texte, atât Mirela, cât și soacra ei Titza spun însă numai de ce se apreciază:

„Și așa cum o cunoașteți toți pe Mirela, nu poți să rămâi supărată pe ea. Orice ți-ar face, are ea acel ceva cu care l-a dat gata și pe copilul meu, saracul, și mă gândesc că și pe dumneavoastră, cei care o urmăriți cu interes.

Uf! Am pornit încărcată să spun prin ce trec zilnic și la ce „chinuri” mă supune nora și unde am ajuns. Mai am puțin și o și pup, că tare știe să se bage pe sub pielea omului.

Uite, acum, spunându-i că vreau să merg până afară, mi-a pus și galeata cu gunoi în brațe..!! Și-am dus-o! (…)

Și-acuma ziceți voi, sunt eu o soacră rea?”

Foto: Instagram

Citește și:

Roxana Ionescu a vorbit despre sarcina pierdută: Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist

Însărcinată pentru prima dată la 37 de ani: Nu mai e rost de ascunzișuri … familia noastră se mărește!!!

Jennifer Aniston, plătită mai mult decât colegii ei din serialul Friends? Cât a câștigat pentru fiecare episod al ultimului sezon?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete