Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, îi seamănă leit mamei sale! Cât de frumoase sunt cele două

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a venit pe lume dintr-o iubire de-o vară, relație a artistului cu Ami Teiceanu.

Multă vreme de la venirea pe lume a Carminei, Liviu Vârciu nu a avut nicio legătură cu ea sau cu mama ei.

Abia când fiica lui a mai crescut, artistul și-a dat seama că îi lipsește acesteia și că ar trebui să-i fie alături. Ami Teiceanu a fost mamă și tată pentru Carmina, iar tânăra o iubește nespus.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, îi seamănă leit mamei sale! Cât de frumoase sunt cele două

Cele două sunt nedespărțite, recent participând împreună la o ședință de make-up.

Ami și Carmina au optat pentru un look similar, asemănarea dintre ele fiind și mai bine scoasă în evidență. Imaginea în GALERIA FOTO!

Carmina a publicat pe contul personal de Instagram fotografia surprinsă alături de mama ei, imagine în descrierea căreia a scris: „Cu geamăna mea #IubescAcestMachiaj”.

Deși acum sunt în relații cât se poate de bune, Carmina mai resimte uneori lipsa tatălui ei.

„Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours.

De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea că ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta”, a scris Carmina, în iunie 2019, pe contul personal de Instagram.

De când artistul s-a împăcat cu mama celei de-a doua fiice a lui, tânăra Anda Călin, relația cu fiica lui cea mare s-ar mai fi răcit.

De ceva vreme, pe conturile lui de socializare, apar numai fotografii cu fiica lui Anastasia. Carmina nu ar fi fost invitată la botezul surioarei ei mai mici, motivele fiind știute doar de tatăl ei, potrivit Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Jennifer Aniston, plătită mai mult decât colegii ei din serialul Friends? Cât a câștigat pentru fiecare episod al ultimului sezon?

Roxana Ionescu a vorbit despre sarcina pierdută: Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist

Însărcinată pentru prima dată la 37 de ani: Nu mai e rost de ascunzișuri … familia noastră se mărește!!!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete